Şimdi bu pastayı BM yerse bayılır bayilmaz kilosu hemen yerine gelecekmi ben onu merak ettim. Ne kadar daha zayıf kalır ben anlamadım.Sahsen hep böyle dursun isterdim.
Shounen genç çocuk demek, bunlar normal tartışmalar. Gençler meraklı böyle şeylere.Arkadaş bensem yersiz yanıt vermek istemiyorum ve burası shounen bir serinin tartışılması için oluşturulmuş platform. Yani bence konuyu kapatalım.
Ben genç erkek diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim. O yüzden konuyu kapatalım dedim.Shounen genç çocuk demek, bunlar normal tartışmalar. Gençler meraklı böyle şeylere.
lan yaShounen genç çocuk demek, bunlar normal tartışmalar. Gençler meraklı böyle şeylere.
Koca Ana için pasta yapmaktan başka çare yok, o yüzden uğraşıyorlar. Sebeplerine gelirsek:Perospero, BM tayfasının Mama'dan sonraki yöneticisi sanırım herkes onun emirlerini uyguluyor BM tayfasının, ödüle ve güce göre değilde farklı bir hiyerarşik yapılanma var dikkat edilirse Perospero, Streusen, Tamago tayfanın kilit adamları BM nin bilinci çok sık gidip geldiği için arkaplanda işleri organize eden adamlar bunlar. BM sürekli bilincini kaybeden biri gibi gözüküyor arc başında da bilinci gitmişti nasıl yonkou olmuş ilginç.
Diğer anlam veremediğim nokta bizimkiler niye BM nin bilincini düzeltmeye çalışıyorlar bırakın kadın dağıtsın her yeri siz geri çekilin kaçmaya odaklanın.
BM pastayı yediğinde çok etkilenip onları afmı edecek hiç öyle gözükmüyor oluşumu ciddi bir darbe aldı çünkü.
Ana kalesi yokoldu bir çok şehir ciddi hasar aldı bir yığın gemi ve birlik perişan oldu. Güvenlik sistemi devredışı kaldı tayfasında ki sağlam kişiler güç kaybetti ya da diskalifiye oldu bir kısmıda ihanet etti. Bu kadar darbe almış bir organizasyonun ayakta kalması güç. Katakuri vs Luffy savaşınında muhtemelen ne yönde sonuçlanacağı belli oldu.
Bir de bilincini kaybetme olayında Bm sürekli değişiyor Mascot ana dur yapma dedi diye anında öldürmüştü ama Perospero saatlerdir kadını bir ordan bir oraya yönlendiriyor.
Sonuç olarak BM organizasyonu ciddi darbe aldı almayada devam ediyor BM ve Katakuri nin yenilmesi halinde pek güçleri kalmayacak.
BM nin müttefik olma yada affetme ihtimali çok uzak gözüküyor bizimkilerin BM yi yenme ihtimalide yok gibi bu durumda üçüncü şahısların devreye girmesi muhtemel.
O düğün pastasını vermezlerse ölene kadar kovalar bunları. Ayrıca son bölümde geminin dibine geldiğini gördük. Kaçmak kolay olsa iyi de Yonkou’dan kaçmak öyle basit değil. Zaten af beklemiyorlar, pastayı yedirip zevk komasındayken topuklarlar muhtemelen.Perospero, BM tayfasının Mama'dan sonraki yöneticisi sanırım herkes onun emirlerini uyguluyor BM tayfasının, ödüle ve güce göre değilde farklı bir hiyerarşik yapılanma var dikkat edilirse Perospero, Streusen, Tamago tayfanın kilit adamları BM nin bilinci çok sık gidip geldiği için arkaplanda işleri organize eden adamlar bunlar. BM sürekli bilincini kaybeden biri gibi gözüküyor arc başında da bilinci gitmişti nasıl yonkou olmuş ilginç.
Diğer anlam veremediğim nokta bizimkiler niye BM nin bilincini düzeltmeye çalışıyorlar bırakın kadın dağıtsın her yeri siz geri çekilin kaçmaya odaklanın.
BM pastayı yediğinde çok etkilenip onları afmı edecek hiç öyle gözükmüyor oluşumu ciddi bir darbe aldı çünkü.
Ana kalesi yokoldu bir çok şehir ciddi hasar aldı bir yığın gemi ve birlik perişan oldu. Güvenlik sistemi devredışı kaldı tayfasında ki sağlam kişiler güç kaybetti ya da diskalifiye oldu bir kısmıda ihanet etti. Bu kadar darbe almış bir organizasyonun ayakta kalması güç. Katakuri vs Luffy savaşınında muhtemelen ne yönde sonuçlanacağı belli oldu.
Bir de bilincini kaybetme olayında Bm sürekli değişiyor Mascot ana dur yapma dedi diye anında öldürmüştü ama Perospero saatlerdir kadını bir ordan bir oraya yönlendiriyor.
Sonuç olarak BM organizasyonu ciddi darbe aldı almayada devam ediyor BM ve Katakuri nin yenilmesi halinde pek güçleri kalmayacak.
BM nin müttefik olma yada affetme ihtimali çok uzak gözüküyor bizimkilerin BM yi yenme ihtimalide yok gibi bu durumda üçüncü şahısların devreye girmesi muhtemel.