Pound da ölünce ortam Sanji gibi gavatarlara kaldı.
En güçsüz Yonkou BM çizgisinden gidince adamlarını da güçsüz kabul etmek gerekiyor tayşo:/ dwey yeter la. Rengini belli et artık.
Bu arada Pounda üzüldüm la. Önce King Baum, Sonra Pedro(kesin değil. :/) Şimdi de Pound. Oda bildiğin taş üstünde taş baş üstüne baş bırakmıyor.
ilahi dwey. Yanlız şöyle bir sakat durum var. En güçsüz yonko BM ise ama güç dengesinde hepsi birbirine eşitse. En güçsüz yonkoya en güçlü tayfa gerekir ve bu noktada anladığım kadarıyla bir yanlışınız var. Çıkarsama yaparken her açıdan düşünmenizi ve bu noktada yapmanızı istirham ediyorum.En güçsüz Yonkou BM çizgisinden gidince adamlarını da güçsüz kabul etmek gerekiyor tayşo
OO Khan reisArtık adadaki diğer olaylar bitmeden Luffy dövüşüne geçmez bence.
O değilde Pound ölürken torunu ve kızına düzgün gözükmek için kravatını mı düzeltiyor orada?
Eşitlik değil denkliktir o. Denk olmak eşit güç gerektirmez.ilahi dwey. Yanlız şöyle bir sakat durum var. En güçsüz yonko BM ise ama güç dengesinde hepsi birbirine eşitse. En güçsüz yonkoya en güçlü tayfa gerekir ve bu noktada anladığım kadarıyla bir yanlışınız var. Çıkarsama yaparken her açıdan düşünmenizi ve bu noktada yapmanızı istirham ediyorum.
Uyuyan devi uyandırdın. Şimdi Sanji madem o kadar hızlı neden kurtarmadı diyecekler.Sanji reis chiffonu kurtardığı gibi poundu kurtarırmı aceba hadi reis babasını da kurtar da şu haterlara göz dağı ver.
Sevdiğimiz bir abimizdir.OO Khan reis
Bu şey gibi olur zoro daşı kesti kafesi niye kesemedi gibi bir şeyUyuyan devi uyandırdın. Şimdi Sanji madem o kadar hızlı neden kurtarmadı diyecekler.
Sanji madem o kadar hızlı Pudding nasıl görüyor Oven'a vurduğunu. Ya Oven eziq ya Sanji yavaş. Yada Pudding>Oven.Uyuyan devi uyandırdın. Şimdi Sanji madem o kadar hızlı neden kurtarmadı diyecekler.
Pudding kalp gözüyle gördü diyolla.Sanji madem o kadar hızlı Pudding nasıl görüyor Oven'a vurduğunu. Ya Oven eziq ya Sanji yavaş. Yada Pudding>Oven.