Olum kızının gözü önünde bir baba ölüyor daha etkileyici nasıl olucak tabi oluyorsa yani varsayım.Bilmiyorum ya. Ölüm var ölüm var şimdi. Etkileyici bir ölümse güzel olur.
Kimi sevsek gidiyor.Şaka maka Pound da öldü.
O değil bölümde Luffy yok. Ben gidiyorum. Boş bir bölüm gelecek.Kimi sevsek gidiyor.
Bakmadım resimlere. Eğer öyleyse çok da etkileyici değil bana göre. Ne bileyim etkileyici dediğim WB gibi ölmektir.Olum kızının gözü önünde bir baba ölüyor daha etkileyici nasıl olucak tabi oluyorsa yani varsayım.
Poundda ölürken one piece gerçekten var der Chiffonun önüne düşer bu nasıl olur severmisin tam WB değil ama benziyorBakmadım resimlere. Eğer öyleyse çok da etkileyici değil bana göre. Ne bileyim etkileyici dediğim WB gibi ölmektir.
Artık adadaki diğer olaylar bitmeden Luffy dövüşüne geçmez bence.O değil bölümde Luffy yok. Ben gidiyorum. Boş bir bölüm gelecek.
:/ dwey yeter la. Rengini belli et artık.Pound ölmemiştir, o mızraktaki Oven'in kanı. Pound Chiffon gidene kadar bekledi gerçek yüzünü göstermemek için, Chiffon'un BM'dan korktuğu gibi kendisinden de korkmaması için.