Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 887: Bir Yerde Senin Mutluluğunu Dileyen Birisi Var

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RedTeroR

G4'ün yıkıcılığı nasıl fazla değil hacı? Kata'ya vurduğu 3 yumruk ile Kata ne hale girdi az bak istersen. Luffy'den daha bitkin gibi çizilmiş.:S Bunun daha King Kong'u felan var. Ve en son da 2 saat kadar kullanabilmişti bunu.

Öncelikle dedemize allahtan rahmet sevenlerine de baş sağlığı diliyorum.Akabinde üzülerek de olsa kılıçtaki kanın %90 Pound'a ait olduğunu söylemek istiyorum.Çizim yaparken hareket eden nesnelerde, özellikle de dönme ivmesi olan veya hızlı hareket eden nesnelerde hareket hissiyatını arttırmak ve hareket ettiğini belli etmek için hareket yönünün tersinde esneme şeklinde bir görüntü ya da gölge şeklinde nesnenin artçıl görüntüsü çizilebiliyor.Tabi bu çizerin takdirine kalmış.

Örnek olarak istediğim tarzda bariz manga çizimleri bulamadım ama şu iş görür sanırım neredeyse bütün teknikler kullanılmış burada :)

Pound ölmemiştir.Oda 1 arcta 2 kişiyi öldürecek kadar bonkör değil.Ben hala Pedro'nun öldüğüne bile inanamıyorum.Pollyannacılığa devam.

Ya,arkadaş poundo chifonu gördü iyi hoş ta,daha,lolayı görmedi onu görmeden ölmesin.Pezoda çok sağlam gözlem hakisi vardır.Arkadaşlar bide hakileri türe göre kıyaslayın.Krallıkta en büyük potansiyel Acedir.Gözlemde Pezo galiba.Silahlanmayı henüz çocukken yapan yok belki deve tek atan big mom silahlanma kullAnmıştır.

O vasıfsız dediklerin olmasa Luffy şimdiye beş defa ölmüştü, nankör seni :artiz:

Pez'in dedesini farkettiği yaşda Luffy yerde yürüyen böceği farketmiş olsa kafamızda kuş başı kebap pişirirdin :hıh: Bebekteki haki Luffy'den fazla :gamyon:
@Alpamis yanlış tespitler yapmış haklısın.
Bununla beraber dövüşte yükün çoğu Luffyde diyorsa e kaptanlığını Luffy daha seri başında bizzat böyle anlattı ve şimdiye dek hakkını verdi. Malum efsane replik “Rotayı bulamam, yemek yapamam, kılıç kullanamam, yalan söyleyemem...” dediğinde Arlongun “la sen ne işe yararsın” sorusuna verdiği cevapla Luffy bunu üstlendi zaten. Yani problem yok bence dövüş yükünü çekmesinde. Aksini söyleyen olursa laf ederiz de bunu yaptı diye tayfayı da çöp etmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık