Kizaru dan kan bile gelmedi henüz nasıl ölecek bu adam.Bu Oda arc yapmadan WB gibi bir adamı harcamış birisi.Kizaru neden arada kaynamasın ? Bence de bir amiral gitmesi gerek daha Coby yükselcek kadro açılması lazım.
Kizaru dan kan bile gelmedi henüz nasıl ölecek bu adam.Bu Oda arc yapmadan WB gibi bir adamı harcamış birisi.Kizaru neden arada kaynamasın ? Bence de bir amiral gitmesi gerek daha Coby yükselcek kadro açılması lazım.
Marineford Arkı yapıldı daha ne olsun.Bu Oda arc yapmadan WB gibi bir adamı harcamış birisi.Kizaru neden arada kaynamasın ? Bence de bir amiral gitmesi gerek daha Coby yükselcek kadro açılması lazım.
Bu hafta istek yoktu, o yüzden sormadım.@Smoker kulislerden haber var mi ?
Geleceği görmekle bir an, bir hamle sonrasını görmek farklı şeyler. Bir hamle sonrasını görme olayı yüzlerce bölümdür yapıldığını gördüğümüz bir şey zaten. Luffy'nin önümüzdeki bölümler yapacağı şey geleceği okumak olacaktır. Bir an sonrasını görebilmek değil. Yani gözlem hakinin 2 aşaması var dersek Luffy'nin Mf'de yaptığı şey 1. aşama idi.Bana kalırsa luffynin geleceği kısa sürede görmesi çok şaşılacak bir durum değil. Çünkü MF'de Mihawk'a vuruş yapmadan önce yaparsa kollarının kesileceğini görmüştü. Yani geleceğin biraz gözükmesi Luffy için normal duruyor
Kim çıkarıyor bunları yok öyle bir şey hocam inanma : ))Bu hafta istek yoktu, o yüzden sormadım.
Unutmazsam sorarım.Kim çıkarıyor bunları yok öyle bir şey hocam inanma : ))
Eyvallah hocamUnutmazsam sorarım.
Olur da konuşursan sorabilir misin ?Bu hafta istek yoktu, o yüzden sormadım.