Merdiven olarak düşünürsek.Aynen belki de Kaido öncesi Luffy bir Amiral ile savaşıp o seviyedeki biriyle sonuna kadar savaşabilir.
Yonko Commander=Dof
Sağ kol=Kata
Amiral=X
Yonko=Kaidou şeklinde ilerlerse bence serinin dinamiklerine uygun olur.
Merdiven olarak düşünürsek.Aynen belki de Kaido öncesi Luffy bir Amiral ile savaşıp o seviyedeki biriyle sonuna kadar savaşabilir.
o zaman bide ben atıyım kehanetWano arc Kehanetleri:
Dediğin doğru lakin bir şey var luffy kaidodan önce nerede amiral bulucakta dövüşecek buradan direk wanoya gitmeyi planlıyorlar.Merdiven olarak düşünürsek.
Reverie arc var bu arada ve daha Wano'ya girmeye 1-2 sene varmış.Dediğin doğru lakin bir şey var luffy kaidodan önce nerede amiral bulucakta dövüşecek buradan direk wanoya gitmeyi planlıyorlar.
reverie arc kralların toplantısı bizim tayfa orada olursa dediğim şey yatar luffy orda amiralle dövüşür ama eğer oraya gitmezlerse benim dediğim kata gücü daha fazla çıkar yani aslına luffy kaido öncesi kimle dövüşürse o kişi amiral gücünde çıkması gerek ki luffy kaidonun karşısına çıkması saçma olmasın kendisini aşması gerek luffyin her anlamda kendisini yada iki teoride yatar reverie arc dragon amiraller falan karışır luffyin tayfasıda o ara antreman yapıp güçlenirler.Reverie arc var bu arada ve daha Wano'ya girmeye 1-2 sene varmış.
Ayak üstü Katakuriyi ne de güzel amiral yaptın öyleo zaman bide ben atıyım kehanet
shogun ya çok güçlü olacak yada çok güçsüz ortası yok ama güçlüyse amiral seviyesine yakın bir seviye çıkacak.
Kaidonun yıkımcılarının hepsi zoan meyvesi yemiş olacak en aşağı antik zoan yemişlerdir büyük bir ihtimal mitolojik zoan yeme ihtimalleri çok fazla.
Marco meyvesini kaybetme ihtimali var meyvesini karasakala kaybetmiş olabilir.
Bu arc bitince katanın seviyesi amiral olacak ve luffy bir şekilde yenecek katayı böylece luffy kaidoyu nasıl yenecek diyenler biraz olsun susacak.
Kata gördüğümüzden de güçlü çıkabilir bunun sebebi luffyin kaido öncesi seviyesini yükseltme ihtiyacı var ve bu ihtiyacıda çok güçlü bir rakibi yenerek ancak yapabilir bu rakip'te kata çünkü katadan sonra dövüşeçeği rakip kaido.
farketirmeden yapmak istedim yakaladın beni çaktırmaAyak üstü Katakuriyi ne de güzel amiral yaptın öyle
Görünene bakılırsa bir Amiral şu an katakuriyi yoğurur.Bakalık fazladan özelliği varmıymış.Bir sonraki bölüm çıkar ortaya var ise.farketirmeden yapmak istedim yakaladın beni çaktırma