Harbi öyle ya. 2 sene aradan sonra E.oda sadece luffy odaklı çalışıyor . Şöyle sanji ve zoronun beraber çalıştığı bir arc olsa keşke yanlarında croco ve dofi tattan parmak kalmaz galiba. Ama E.oda ney yapar ne eder luffy yi bir şekilde gökten indirir yine.Keşke bir gün de Luffy yok diyebilsek.Adam Mfye bile gökten zembille indi :/
Tamam işte ayni şey. Sizle onlarin farkı yok.Niye yazdığımı bilmeden alıntılamasaydın keşke. Bizim bölümde geçen Sanji'yi konuşmamıza laf atan bazı üyeler bölümde Zoro geçmemesine Zoro olsa şöyle böyle olurdu diyor ve bu durum bana çok komik geliyor.
İşin içinde luffy olunca saçmalıklar da oluyor.O yüzden istemiyorum Luffyi büyük savaşlarda falan.Kizaru gidip anahtar vuruyor lazer ile,Sengoku haybeye modunu değiştirip vurmaya çalışıyor falan,Aokiji direk tekleyeceğine mızrak sokmaya çalışıyor :/Harbi öyle ya. 2 sene aradan sonra E.oda sadece luffy odaklı çalışıyor . Şöyle sanji ve zoronun beraber çalıştığı bir arc olsa keşke yanlarında croco ve dofi tattan parmak kalmaz galiba. Ama E.oda ney yapar ne eder luffy yi bir şekilde gökten indirir yine.
Saçmalıklar silsilesi resmen, hele Kizaru'nunki tam bir sıvama örneği. Taa nerden anahtar vurabilen adamın WB korsanlarını headshot manyağı yapması lazımdı.İşin içinde luffy olunca saçmalıklar da oluyor.O yüzden istemiyorum Luffyi büyük savaşlarda falan.Kizaru gidip anahtar vuruyor lazer ile,Sengoku haybeye modunu değiştirip vurmaya çalışıyor falan,Aokiji direk tekleyeceğine mızrak sokmaya çalışıyor :/
O yüzden Luffysiz bir savaş arcı istiyorum.Mümkünse Oda çizmesin tabi.Saçmalıklar silsilesi resmen, hele Kizaru'nunki tam bir sıvama örneği. Taa nerden anahtar vurabilen adamın WB korsanlarını headshot manyağı yapması lazımdı.
Sonra ikisi gidip brilikte denize mi atlicakSherlock holmes 2 de bir sahne var belki hatırlarsınız.Sherlockla kötü adam birbirlerinin hamlelerine karşılık veriyorlardı ama sadece öngörü olarak.Belki böyle olur.
Ama luffyde sualtında nefes almasını sağlayacak teçhizat varmış.Teknik olarak katakuriyi yenmiş olurSonra ikisi gidip brilikte denize mi atlicak
Vay be ne hızlı geçiyor,demek ki adamın biri çıksa dese ki ben askere giderken zoro yoktu geldim yine zoro yok dese yalan olmaz :/1.5 seneyi geçti bile. :/