Arc genel olarak sıksa da bölüm hoşuma gitti. Sanji'nin hareketi, Bege ve Luffy'nin sözleri güzeldi.
Pica'nın Vergo'ya kıyasla hiçbir Haki ve yakın dövüş becerisi sergilememesi. Ve sürekli taşlarının arkasına saklanarak dövüşmesinden ötürü. Yoksa Pica, Vergo'nun yaptıklarının ve onun seviyesi hakkında söylenenlerin yarısına sahip olsa inan ki kimse bir şey diyemezdi.Pica'nın Vergo ile aynı seviyede görülürken bir anda it köpek muamelesi çekildiği gibi mi?
yine mi doff bi bitmedınızSanji dofa mı vurmuyormuş ? Sanji ovena denediğini denesin bakim dofa. Sanji vursa vursa anca dofun tellerine vurur
Sanji ile alakalı güzel bir yorum olmuş.Sniper'ı hissedip yanında belirmesi, smoker logiasının yardımıyla 1 yumruk için o kadar uğraşırken sanjinin kısa sürede vergoya rahatça 2 defa vurabilmesi, nijinin sanjinin attığı tekmeyi görememesi ve kata'nın mermisinden kaçışı sanjinin hız ve kenbunshokusunu göstermişti.
Düşmanlara tek atmaktan başka bişey beğenmeyenlerin fark etmemesi doğaldır ama sanji gücünü defalarca gösterdi zaten.
Vergo karşısında dayanıklılığına güvenerek hata yaptı. Bu hatayı jyaburaya karşı da yapmıştı. Kaba kuvvette jyaburanın üstün olduğunu fark edince sıyrılıp kontra yapmaya dayalı dövüşmeye başlayınca dövmeye başlamıştı adamı. Vergo olayını çok büyütüyorsunuz.
Sanji dayanıklı olmayan hızlı bi karakter. Zoro ise gelen saldırıların çoğunu tanklayan, vurduğunda büyük hasar veren bi karakter. Kaku ve jyabura dövüşlerinde bu gösterilmişti ve tarzları hala aynı. Aralarındaki fark açıldı sadece.
Emeği geçen herkese teşekkürler..."Benim Yaşamım Böyle" yapmıştım bölüm adını. Bence epey kötü sallamaydı. Şu anki haline @ch3rl0b11n getirdi.