Birkaç defa bahsedildi.Sağolasın.
İnşallah ekşınlı bir şeyler olur. İki üç değişik tat gelir. Kimse değinmemiş konuya, ilginç.
Birkaç defa bahsedildi.Sağolasın.
İnşallah ekşınlı bir şeyler olur. İki üç değişik tat gelir. Kimse değinmemiş konuya, ilginç.
Ah dikkat etmemişim. Paramecia ısı meyvesini amiralleri gördüğüm andan beri bekliyorum, karakterin çöp çıkmasını kaldıramam, o yüzden atladım.
Kendi nezdimde Picayı hiç Vergo dengi gormedim ama diğer koltuk takımlarını hallaç eder Pica o ayrı.Pica'nın Vergo ile aynı seviyede görülürken bir anda it köpek muamelesi çekildiği gibi mi?
Biraz hater gibi yazmışım demek istediğim saçma saçma dövüşte gücü arttı dedirtmesi yerine potansiyele bağlasa daha mantıklı olurdu. Bm öldürmeyip süründürecek şekilde tüm çocuklarıyla savaşıp mini bir yonkou sürüsü kurabilir diye mantık yürütünce saçma geliyor haliyle.Haki dövüştükçe artar dense saçma dersiniz.
Luffy iki yıllık eğitimden sonra bir anda en iyi haki kullananlar arasına girse saçma diyeceksiniz.
ARTIK LUFFY SİZİN BİLDİĞİNİZ SERİNİN BAŞINDAKİ O 30 MİLYON BERİLİK ADAM DEĞİL. KABUL EDİN BUNU.
Bayağı var ısı meyveleri fillerlarda falan. Atsu Atsu, Gutsu Gutsu, Kachi Kachi falan. Ama Oven'ın meyvesi daha iyi diğerlerine göre.Ah dikkat etmemişim. Paramecia ısı meyvesini amiralleri gördüğüm andan beri bekliyorum, karakterin çöp çıkmasını kaldıramam, o yüzden atladım.
Puddingin bilinci gitsede isyan başlasaVeya babalarını unutmaları için puddinge emir veriyordur onların hafızasını silmesi için.