İyi yakaladın.Sarı vs mor oluyor dimi o zamanda. Bilemedim bak şimdi.Senin dediğinde olabülü.Sanji Fuji'yi dövsün (Teori pert )
Ya zaten adam akıllı 1 tane teori üretmişim.Her fırsatta arkasında durmaya çalışıyorum.
İyi yakaladın.Sarı vs mor oluyor dimi o zamanda. Bilemedim bak şimdi.Senin dediğinde olabülü.Sanji Fuji'yi dövsün (Teori pert )
Benim de kendi çapımda bir iki teorim var tutarsa güzel olur.İyi yakaladın.Sarı vs mor oluyor dimi o zamanda. Bilemedim bak şimdi.Senin dediğinde olabülü.
Ya zaten adam akıllı 1 tane teori üretmişim.Her fırsatta arkasında durmaya çalışıyorum.
Haki dövüştükçe artar dense saçma dersiniz.Hakinin gerçek dövüşte artan bir şey olması luffy'nin saçma bir şekilde güçlenecek olmasına bulunmuş bir başlık gibi. Birde şu arc sözde 5 ay sürecekti yıl bitti hala arc sonunu tahmin edemiyoruz.
Değiştireyim mi bununla?Son sayfa için benim çevirim:
Rayleigh: Luffy. Seni eğittim, ancak Haki gücü gerçek dövüşler esnasında meydana gelen zorlu durumlarda ortaya çıkan bir şeydir. Güçlü düşmanlar ile karşı karşıya gelerek daha fazla güçleneceksin.
Luffy: Acaba benim de gelecekten ufak bir kesit görmem mümkün mü? Onu aşmak istiyorum. Bir milyarlık adamı tam gücünde yenmek istiyorum.