@Monkey D. Luffy ben böyle kötü bir avatar görmedim.
Oda işi uzatayim diye sacmalatiyor. G4'e bu tarz handikaplar vermesinin sebebi hikayenin dönmesi için. İstediği zaman G4 kullanabiliyor istemediği zaman kullanamıyor.Luffy çok güçlü aslında, bu durumlara hikaye icabı düşmesi mide bulandirıcı. Sırf logiayı yenilmez yapmak için savunma uydurmuş mangaka. Hakin varsa da vuramiyorsun. Sırf Katakuri güçlü olsun diye meyvesi logia özelliģi gösteriyor, vurabilse bitmişti şimdiye dövüş.
Bunları geçtim her arc kendinden zayıf karakterlere madara oluyor Luffy. Dressrosada Abdullah ve Jeet gelmese Dofun kuklası öldürüyordu az kalsin. Punk Hazardda yer boşluk olmasa Monet öldürecekti Luffyi. Bu arc 1 kere bile h haki kullanmadı. Öfkeli ordu Luffye hiçbir şey yapamazdı bir h haki salsa yüzde 70 bitecekti zaten.
Derinliğini anladıysan sen de bizdensin kardeşşOf çok derin, bu kadar derine inmeyin benim boyumu aşar
50 kere dedim sana ama her seferinde Luffy'e haterlik yapıyon diye cevap verdin.Oda işi uzatayim diye sacmalatiyor. G4'e bu tarz handikaplar vermesinin sebebi hikayenin dönmesi için. İstediği zaman G4 kullanabiliyor istemediği zaman kullanamıyor.
Katılıyorum bir kere olsun h.haki salar bir karakter.
Bakalım ilerleyişe göre fikrim o yine kayabilir.50 kere dedim sana ama her seferinde Luffy'e haterlik yapıyon diye cevap verdin.
Oruç'un komutan yendiği yerde Luffy'e o kadar yardım lazım mıydı ? Hani dersin bir saate yenmesi için lazımdı tamam derim ama dövüş 11 saat sürdü. Her haliyle Oda açıkca, Luffy'i güçlü göstermek yerine ballı ve müttefik toplayan yardım alan biri olarak çizmeye devam ediyor.
Eğer seri sonunda Onepiece = Luffy çünkü herkesi tek bir yerde topladı derlerse bile şaşırmayacam o derece abartıyor durumu