Teachte az adam degil yani.Ben Teach'e 3 orandan aşağısına oynamam
Teachte az adam degil yani.Ben Teach'e 3 orandan aşağısına oynamam
Az adam bir yana belki de çok adamTeachte az adam degil yani.
Benim dediğim iki yıl önceki hali az adam değil zaten şimdi ooo ne olmuştur. Keşke o deprem fiziksel olsada gelse çok merak ediyorum şu anki halini.BM 2.favori karakterim olsada onu deviren Teach olsa şuanda gıkım çıkmaz.Az adam bir yana belki de çok adam
Ahaha yok. Cerberus teorisi var da onunla ilgili ondan demiştim.Benim dediğim iki yıl önceki hali az adam değil zaten şimdi ooo ne olmuştur. Keşke o deprem fiziksel olsada gelse Çok merak ediyorum şu anki halini.
Haaaaa sende çok ince görmüşsün Ben düz adamım O teoride bana ilginç geliyor bilemiyorum yani.Gercek olmasını istemezdim herhalde.Ahaha yok. Cerberus teorisi var da onunla ilgili ondan demiştim.
Geri vites yapma şimdi vurduğunda Luffy oturttu işte, uçurdu adamı. Sana kalsa Kata tek parmagiyla karsilardi. :/Luffy G4 kullandı ve işlemedi zaten. Sen G4 işe yaradı mı zannediyorsun şuan?
İşlediden kastın Katakuri'yi biraz geri savurdu ve kan getirdi ise; tamam G4 süper Big Mom bile karşı koyamaz falan filan.
Not: Seriyi bırakmam da senin gibi fan ve haterlar yüzünden siteyi bırakma noktasına geldim.
Yalnız fena yakaladı Kata o yüzden. Kata'nın yediği ataklar full kolları ile yumuşatılmış halleri. Karın bölgesine yemek çok sikinti. Gerçekte de böyledir zaten.Yanlız luffy 3-4 tane vuruyor adam sadece bir duvar öteye uçuyor artık dofiyle farkı olduğu kesinleşti benim için.
Luffy vurdu vurdu kan aldı ama kata bi vurdu g4 luffy nin bilinci gidiyordu resime bakarsanız luffy nin göz bebekleri hafiften gidiyordu.
Adam g4 luffy den dayak yerken sakinleşiyor bunun ötesi olabilirmi birde kontra vuruyor hemde tam isabetYalnız fena yakaladı Kata o yüzden. Kata'nın yediği ataklar full kolları ile yumuşatılmış halleri. Karın bölgesine yemek çok sikinti. Gerçekte de böyledir zaten.