Benim de beklentim o yönde ama gönül iserki 600 küsür olsun.500 küsürdür.
Gerçi daha dövüş başlamadan galip ilan ediyoruz. Yense bile yetmez çıtasını aşarak yensin istiyoruz. Bir de bakıyormuşuz dövüş yarıda kalıyormuş : ))
Benim de beklentim o yönde ama gönül iserki 600 küsür olsun.500 küsürdür.
Sanji nin Okama ateşi mi yoksa Oven mı? Ateşli olan kazansınBenim de beklentim o yönde ama gönül iserki 600 küsür olsun.
Gerçi daha dövüş başlamadan galip ilan ediyoruz. Yense bile yetmez çıtasını aşarak yensin istiyoruz. Bir de bakıyormuşuz dövüş yarıda kalıyormuş : ))
Daha önce de demiştim.Sanji nin Okama ateşi mi yoksa Oven mı? Ateşli olan kazansın
Sanji döver, varı yoğu Sanji'ye basın.Sanji nin Okama ateşi mi yoksa Oven mı? Ateşli olan kazansın
Tam sanjinin kullanabileceği bir cümle eğer benzeri bir cümle çıkarsa tebrikler şimdiden...Daha önce de demiştim.
Bir aşçı istediği zaman fırını kapatır
Yanlış olsun ya kimse sana niye yanlış seyler söylüyorsun diyecek değil. Bahsediniz lütfen.Bilgi var da, net değil. Ortalığı bulandırmak istemiyorum. Ondan yazmadım.
Sanji'nin cuvarası yeterDaha önce de demiştim.
Bir aşçı istediği zaman fırını kapatır
Geldi Sanji'ye power up zamanı da bu maçta şike olabilir.Sanji döver, varı yoğu Sanji'ye basın.
Sağ ol : ))Tam sanjinin kullanabileceği bir cümle eğer benzeri bir cümle çıkarsa tebrikler şimdiden...
Sanji'nin Cugarası = Zoro'nun Bandana'sıSanji'nin cuvarası yeter