Zaten bu hafta gelen bölüm haberlerinde Luffy-Kata ile alakalı bir şey yok. O bombayı iyice büyütüyor. Patlayınca etkisi büyük olsun diyeAynen oyle bence de
Zaten bu hafta gelen bölüm haberlerinde Luffy-Kata ile alakalı bir şey yok. O bombayı iyice büyütüyor. Patlayınca etkisi büyük olsun diyeAynen oyle bence de
Devrimci direniş en büyük yoldaşını kaybeder yapmaValla artık 3-4 yıldır Sanji'yi savuna savuna parmaklarım su topladı.Artık da kendini ispatlayamazsa ben OP'dan bir şey anlamamışım diyip Zoro fanı olacam
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikDevrimci direniş en büyük yoldaşını kaybeder yapma
Büyük ihtimal ara olacak ve çok can alıcı yerde bitecek.
Aynen. En azından Oven'in ödülünü görmeyi ve Fındık adasının bakanını görmeyi umut ediyorum.Büyük ihtimal ara olacak ve çok can alıcı yerde bitecek.
Cuma çıkıyor normalde.Bu hafta neden çıkmadı bölüm
Doğru diyon adamı savuna savuna işimiz bittiValla artık 3-4 yıldır Sanji'yi savuna savuna parmaklarım su topladı.Artık da kendini ispatlayamazsa ben OP'dan bir şey anlamamışım diyip Zoro fanı olacam
fakedir sanji oven pound yokşu spoil doğru gibi gerçi yarın zaten bir seyler çıkar