Kata çayı içerken Luffy red hawk çakar. İçtiği çay içinde ısınır ve Kata pert.
"Afiyet olsun kardeşim ben de sana hazırlamıştım."O değilde ya onları o yiyemeden Luffy yerse ne olacak ?
G4 Tankman açarO değilde ya onları o yiyemeden Luffy yerse ne olacak ?
Bilmiyorum işte ama iki türlü de sacma. Bu adama şu ana kadar hep ciddi işini önemseyen biri olarak gördük. Ölü hale getirdiği adamı bırakıp gidecek kadar salak değil. Ki özellikle Ana'ya tehdit dedi işi bitirilmeli dedi.Luffy'i öldürecek gücü kalmadığı için takviye mi almaya gitmiş Katakuri öyleyse?
Luffy güreşte falan olduğu gibi elini yere vuruyor pes dercesine.
Öyleyse tadından yenmezMuhtemelen g4 yaptı ve 40 dakika savaştı, Kata normal bir dövüşe göre çaya yetişeceğini düşünürken, g4 yüzünden 40 dakika geçikiyor.
Zaten g4 aşağı yukarı 40 dakika süren bir güç
AhahahaMükemmelliyetçi reis. Valla Oda şu karakterin içine etmezse evin duvarlarını Kata posterleriyle süsleyeceğim.
Ohooo, korsan kral itibarı diye bir şey çoktandır kalmadı zaten. Şu an bir parça varsa o da Roger sayesinde. Yoksa at çöpe gitsin. Ünvanı batsınKata bir şey atıştırırken Luffy dinlenecek mi şimdi ? Bu tarz bir şey olursa yesinler böyle geleceğin kksını.
Ahahah açlıktan geleceği göremedim oh sh... demesin kata"Afiyet olsun kardeşim ben de sana hazırlamıştım."
Roger de kolay kolay ulaşamamıştır fakat onun döneminde bu kadar korsan yoktu. Ryleigh in göğsündeki yara o kadar basit olmadığını gösteriyor...
Öyleyse tadından yenmez
Ahahaha
Ohooo, korsan kral itibarı diye bir şey çoktandır kalmadı zaten. Şu an bir parça varsa o da Roger sayesinde. Yoksa at çöpe gitsin. Ünvanı batsın