Zaten kata>Dof diyordumda sürekli,g4 de luffy dayak yediyse Dof fanlarıda işi uzatmadan kabul etsin artık
Burada elini yere vurduğunu hatırlamıyorumBöyle sahneleri daha önce de gördük gençler hemen heyecanlanmayın.
Deniz kıralından veya Mihawktan almıştır o yarayı, başka kimden alacak?Roger de kolay kolay ulaşamamıştır fakat onun döneminde bu kadar korsan yoktu. Ryleigh in göğsündeki yara o kadar basit olmadığını gösteriyor...
Yok yapamadan tuzağa düşmüş olabilir mi diyorum. Kata daha hızlı davranmış olabilir yani. G4 anında Luffy'yi bu şekilde zaptetmesi imkansız zaten. Diğer ihtimal ise G4 bitti ve Luffy yalan oldu. Yalnız bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Ben kavga görmek istiyorum. Oda tutup direkt dövüşü göstermeden sonuna atlatsa söverim.Luffy g4 yaptı ama mochilerden kurtulamadı diyorsun yani, hımmm ilginç
Haftaya bölüm yokmuş.Umarım son sayfa falan değildir gene dövüş bir gram ilerlememiş olacak çünkü.
Yoo G4 açarken uyanışı kapamış. G4'ü Katakuri'den duyuyoruz daha Luffy açmamıştı Bi bölüm çıksa da görsek bu ne la tek sayfa :/Luffy g4 yaptı ama mochilerden kurtulamadı diyorsun yani, hımmm ilginç
Luffy Katayı indirip o yemeği yerse sıra Kocanada demektir.Sanırım Luffy Katakuri'yi döverse o gelen yemeği yemesene bağlayacak oda. Boşuna oraya kadar getirtmedi o yemeği.
Yok yapamadan tuzağa düşmüş olabilir mi diyorum. Kata daha hızlı davranmış olabilir yani. G4 anında Luffy'yi bu şekilde zaptetmesi imkansız zaten. Diğer ihtimal ise G4 bitti ve Luffy yalan oldu. Yalnız bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Ben kavga görmek istiyorum. Oda tutup direkt dövüşü göstermeden sonuna atlatsa söverim.
Olabilir, o zaman ezildiği yerden son sayfada g4 yapar, artık haftaya kalırHaftaya bölüm yokmuş.
Yoo G4 açarken uyanışı kapamış. G4'ü Katakuri'den duyuyoruz daha Luffy açmamıştı Bi bölüm çıksa da görsek bu ne la tek sayfa :/
Kesin bilgi mi?Haftaya bölüm yokmuş.
Yoo G4 açarken uyanışı kapamış. G4'ü Katakuri'den duyuyoruz daha Luffy açmamıştı Bi bölüm çıksa da görsek bu ne la tek sayfa :/
Koca ana sırada mı bilmiyorum da. Koca ana Luffy'i yiyebilir. Lastik hazımsızlık falan yapar en fazla Koca anayaLuffy Katayı indirip o yemeği yerse sıra Kocanada demektir.