Big Mom Luffy'yi tekleseydi bu ne yav nasıl KK olacak bu çocuk. Teklemedi diye ne biçim Yonko.
Ne meraklısınız teklemeye
Harbi duygulandırdın Mahir-dono. Mangakanın affı yoktu. Güçlü olanı net gösteriyordu. Burda Luffy olsa Heracles'i döverdi bir de Toriko'yu başka serilerle kıyaslıyorlar ya şaka gibi. Yalnız Toriko'da mantıksız tek bi nokta vardı saçma olan. Koskoca Evrenin en güçlüsü Zonge-kami-sama hiç dövüşmeden herkesi korkutup kaçırıyorduBir şuna bak;
Bir de buna bak;
Ikisi de kendi bölgesinin imparatoru, aradaki fark cennetle dünya kadar
Mantıklı olması teklemesi yada teklememesi üzerinden yürümüyor.Big Mom Luffy'yi tekleseydi bu ne yav nasıl KK olacak bu çocuk. Teklemedi diye ne biçim Yonko.
Zaten bu adamda hep yerinde saysın hiç gelişmesin dimi?Mantıklı olması teklemesi yada teklememesi üzerinden yürümüyor.
Güçsüzse teklesinler, güçlüyse dövüşsün.
Luffy Kıraker'le dövüştü hangisi daha güçlü ? Netlik yok.
Luffy Dof'la dövüştü hangisi daha güçlü ? Bence netlik var ama olmayada bilir
Luffy Kata ile dövüşüyor dövüş sonu gene aynı şey olacak.
Sıkıntı burda
Birde laf mı sokuyorsun ? Bu ergen üste çıkayım çabası nedir Allah aşkına ben laf mı sokmuşum da karşılık olarak laf sokma çabasına girmişsin ? Alındın mı cidden ? Böyle bi yorumdan da alınacaksanız yazmayalım, ağlayacaksanız oynamayalım hacı.Zaten bu adamda hep yerinde saysın hiç gelişmesin dimi?
Karakter gelişimi diye bir şey var. Maalesef senin istediğin çizgi filmlerde(!) bile olmuyor artık. Gelişim her yerde. Keşke korsanfan a da uğrasa
Ahahah kardeş yaşını falan bilmiyorum o yüzden ''kardeş'' diyorum da neyini alınayım yazdıklarının yahu.Birde laf mı sokuyorsun ? Bu ergen üste çıkayım çabası nedir Allah aşkına ben laf mı sokmuşum da karşılık olarak laf sokma çabasına girmişsin ? Alındın mı cidden ? Böyle bi yorumdan da alınacaksanız yazmayalım, ağlayacaksanız oynamayalım hacı.
Gelişim yok mu diyorum ? Bahsettiğim dövüşler geçti sen net bir şekilde Luffy Kıraker'den güçlü diyebiliyor musun yada Dof'tan ? Anca ihtimal verip o zaman belli değildi ama şimdi güçlenmiş olabilir diyebilirsin. Bu bir tespit ve bir iddaa eğer çürütemiyorsan gevşeklik yapıp laf kalabalığı ile cevap yazmana gerek yok. Az geliş gözünü seveyim
İnsanlar yorumu anlayamamışlar yada ben anlatamamışımMantıklı olması teklemesi yada teklememesi üzerinden yürümüyor.
Güçsüzse teklesinler, güçlüyse dövüşsün.
Luffy Kıraker'le dövüştü hangisi daha güçlü ? Netlik yok.
Luffy Dof'la dövüştü hangisi daha güçlü ? Bence netlik var ama olmayada bilir
Luffy Kata ile dövüşüyor dövüş sonu gene aynı şey olacak.
Sıkıntı burda
Bu ilk defa olmuyor inan bana. Ama sayemde farkına vardıysan bu konuda kendini gelişime açıp yazdıklarını açıklama gereği hissettiysen ne mutlu banaİnsanlar yorumu anlayamamışlar yada ben anlatamamışım
Güçsüzse teklesinler = Eğer Yonkou tek atabilecekse araya başka şeyler, krizler vesaire girmesin tekini yesin otursun kurtulacaksa o haliyle de kurtulur demek istyorum
Güçlüyse= Eğer Kıraker ve Kata gibi dişine uygun rakiplerle karşılaşacaksa, handikap, yardım cart curt olayları olmadan dövüşsünler hangi taraf kazanacaksa kazansın.
Şimdi gelelim tespite ve sıkıntıma, bu seride bir çok dövüş oluyor ve bitiyor ama sonuç olarak kimin kimden üstün olduğunu bile doğru düzgün anlıyamıyoruz. İşin bu kısmı canımı sıkıyor.
@Çörekçioğlu Luffy kusura bakma birader, sen gelişememiş dedikten sonra gevşek lafını söyleme iznini doğrudan bana vermiş oldun o yüzden benim açımdan sıkıntı yok.