Zaten ruh verdi ustunun sekerle kaplanmis olmasi ustune binebilmesi icin yoksa nasil binsin icine duser mantiken. Surf tahtasi gibi dusun.Şu ananın denize ruh verme olayı da kapanmış oldu. saçma deyince tepki alıyoduk.
Zaten ruh verdi ustunun sekerle kaplanmis olmasi ustune binebilmesi icin yoksa nasil binsin icine duser mantiken. Surf tahtasi gibi dusun.Şu ananın denize ruh verme olayı da kapanmış oldu. saçma deyince tepki alıyoduk.
Farkındayım hocam zaten. Sadece sen söyleyince acaba gördüklerimizden var mıydı diye hatırlamak amacıyla bakmıştım. Gördüklerimiz arasında o balıkadam dışında yok sanırım.Ben genel manada dedim. Onların kendi aralarındaki ayrımı kastederek demedim ama o da olabilir.
EDİT: Kaçış için bahsettiğin kısma katılıyorum.
+ Adam bayılınca da şapkasının ifadesi değişmiş sanki.Nusret diye okudum : ))
Şapka falan, Bm'nin kocası mıdır diye düşünmedim değil.
Hayır fakat Bellamynin nihai saldırısının hasar gücünün fazla olduğunu söyleyebiliriz. Sonuçta Bellamy her saldırıda kan alamıyorKan almayla güç belirleniyorsa Bellamy hepsinden güçlü o zaman.
Adam her yerde.
Aslında bölümde antisi olduğuna vurgu var, özellikle darbe alırsam işim biter kısmı, normal delici bir saldırı olmasa bu kadar üzerinde durmazlardı@twei
O değil de bak ne diyeceğim. Bir tarafta lastik Luffy, diğer tarafta da kesici delici alet kullanan bir imparator sağ kolu var. Luffy 3 amirale karşı aynı anda dövüşse bile bu kadar handikaplı olamazdı. :S Keşke meyvesini kapatsa da o müthiş handikaptan kurtulsa, bildiğin antisiyle dövüşüyor.