Şunu söylemeyi unuttum yalnız.Luffye tamam geçen sayı yüklenildi ama bu sayı Kata ne yaptı ona bakalım.
Luffy başkasına saldırırken odaklanırken yapıyor hep vuruşlarını ve gafil avlıyor.Luffy zaten her arc böyle darbeler alıyordu.Bazen en ezik elemanlardan bile.Bu sayı Kata'yı dövdü diye övmek yersiz o yüzden.Geçen sayı hakkıydı tabii.
Bunun dışında tekmelerle saldırırken Luffy atlatıyor ve üstüne aynayla konuşmaya konsantre oluyor.Yani Luffy atlatabileceğini biliyor ve pek sallamıyor o kısımları.Dövüşürken aynı anda başka şeylerle meşgul olabiliyor.Bence bu durum Luffy'nin ezilmediğinin kanıtı.
Şu an Luffy karşı koyabileceğini biliyor ama g4 açacağımı görür endişesi mi taşıyor acaba ? Bana sanki bu tarz nedenlerle kullanmaya çekiniyor gibi geldi.
Ya ben de evliler diyorum, millet evli değilmiş gibi konuşuyor, mangada da bir garipler. Bir halvet olsalar da Sanji biraz biraz durulsa artık.
Resmiyette evliler ama düğün yarıda kaldığı ve savaş ortamı olduğu için öyle görünüyor.Hani bu nikah kıyıldı ama düğün yapılmadı sayılmaz gibi bir durum biraz.