Pound, Koca Ana ile karşılaşır bence.Gemi yoluna devam edebilirse Poundla karşılaşırlar. Ürkek bir adam olmasının yanında iyi bir meyve gücü falan vardır belki : ))
Pound, Koca Ana ile karşılaşır bence.Gemi yoluna devam edebilirse Poundla karşılaşırlar. Ürkek bir adam olmasının yanında iyi bir meyve gücü falan vardır belki : ))
Daha önce BM ile karşılaşırsa ne olur BM'nin içinde ki duygusal bir yönü olabilir mi diye düşünmüştüm ama sonra aklıma öldürülmesini istediği aklıma geldiPound, Koca Ana ile karşılaşır bence.
Bir anlık işe yarar ya da kızlarına kavuşur artık.Daha önce BM ile karşılaşırsa ne olur BM'nin içinde ki duygusal bir yönü olabilir mi diye düşünmüştüm ama sonra aklıma öldürülmesini istediği aklıma geldi
Evet o kavuşmayı bir şekilde sonraya taşıdı Oda seslendi ama duymadılar falanBir anlık işe yarar ya da kızlarına kavuşur artık.
Amuda kalkıp kafa üstünde dönerek bir çeşit ruh hortumu oluşturmadan rüştünü ispat edemez bu gençlere...Koca Ana güçlü olmak için daha ne yapmalı, anlayamıyorum.
Sanji'nin niyeti pek de iyi değil sanki pastayla.Bölüme dönecek olursan sanji'nin yaptığı pastayı gene luffy yiyecek ve inanılmaz bir bir power up ile hem katakuri hem big mom hemde yancılarına tek atacak
Sanırsam pastayı verdikten sonra Pudding'in hafıza silme teorisi tutacakSanji'nin niyeti pek de iyi değil sanki pastayla.