Vincent
Merak ettim kim geldi yardıma rayliegh ve dragonun o sahnesi hariç.İnsallah tayfaya disaridan yardim gelmez. Artik kendileri cozsunler sorunlarini. Ne zaman baslari sikissa biri yardima geliyor.
Merak ettim kim geldi yardıma rayliegh ve dragonun o sahnesi hariç.İnsallah tayfaya disaridan yardim gelmez. Artik kendileri cozsunler sorunlarini. Ne zaman baslari sikissa biri yardima geliyor.
Merak ettim kim geldi yardıma rayliegh ve dragonun o sahnesi hariç.
Tam yazıyordum. Law ve Shanks diye. Ray yetmeyince Kuma da gelmişti. Bütün bunlar birileri geliyor demeye yeter. Ama beni rahatsız etmedi hiç biri yeter ki mantıklı olsun. Şu ana kadar müttefikler ya da çok geciktin diye Zorolar gelse bile abes karşılamazdık. Geliyorlarsa gelsinler ama mantıksız olmasın.Şenks, Law falanda geldiydi.
Cp kısmı havada kaldı. Stussy de uçup gitmişti hatırlarsak, 3 saat ancak öyle bir oluşum oyalayabilir.Ya Aokiji gelip denizi donduracak ya da OP burada bitecek İlk defa ben de umutsuzum ama Oda amcam şapkadan tavşan çıkarmayı seviyor. Bekleyip görelim.
Dalgaları görünce Aklıma Aokiji'den başkası gelmedi. Ama Aokiji'nin burada işi olmaz. Olsa da neden yardım etsin o da var. Oda neler planlıyor aklım almıyor.Cp kısmı havada kaldı. Stussy de uçup gitmişti hatırlarsak, 3 saat ancak öyle bir oluşum oyalayabilir.
Gemi yoluna devam edebilirse Poundla karşılaşırlar. Ürkek bir adam olmasının yanında iyi bir meyve gücü falan vardır belki : ))Kimse gelmez, arcta gelecek 5 adam var zaten. Germa, Bege, Balıkadamlar, Pound ve Pekoms.