Yumruğu attıktan sonra enerjim bitti deyip sönüyor. Belki de Bigmomun yeteneğini ile alakalıdır.Luffy Big Moma yumrukbattiktan sonra hakisi bittiği için mi o hale düştü?
Belki kendi isteğiyle çıkmıştır g-4ten. çünkü girme amaci bm nin gücünü ölçmek olabilir. İleriye dönük o yumruğu şu sebepten atmistim tarzi bir acİklama gelebilir. Çunku o tek yumruğu savurmak icin asırı ısrarcıydı luffy, vurduktan sonra da istediğinibaldı ve hakisini bitirmemek için g-4ten çıktı
G3e tam hakim değilken de ister kendi cıksın ister çıkmaya zorlansın teknikten sonrasında küçülüyordu
Anladım teşekkürlerYumruğu attıktan sonra enerjim bitti deyip sönüyor. Belki de Bigmomun yeteneğini ile alakalıdır.
++1yok yorgunmuş yok antiymiş yok geleceği görüyormuş geçin bu mevzuları.Kurgu kimin kazanmasını istiyorsa o kazanır bu seride.
Kurgu şu an Luffynin kazanacağını gösteriyor.
Şunu yazarken hıç sıkılmadın değil miLuffynin en son enerjisi yoktu. Bigmom 'a 1 yumruk attı sonra tükendi. Ki hep koşturdu kaçmak için enerji toplayamadı bile.
Katakuri işe dinç. Luffy neyine güvenip Katakuri ile teke tek dövüşmek istiyor bilmiyorum.
Müthiş derecede iddali Pedro'nun yüzün e bakamam diyor üstelik.
Katakuri 'nin dövmesi gerekiyor. Ama Luffynin de lafını yutmaması lazım. Çok celiskideyim.
Cracker öncesi Luffy yenecek dedim öyle de oldu
Ama bu dövüş farklı gibi geliyor
Bu şekilde Luffy e yenilirse Katakuri çok kötü olur
.
Sence neyin peşiinde Kata usta. Niyetini anlayamıyorum.İşte Katakuri hiç direnmedi. Olacakları gördü.