Nottan anladığıma göre haftaya Katanın gelecek öngörüleri damga vuracak gibi. Luffy, Kata'ya zor dokunabilir K. Haki'sini açarsa.
Nottan anladığıma göre haftaya Katanın gelecek öngörüleri damga vuracak gibi. Luffy, Kata'ya zor dokunabilir K. Haki'sini açarsa.
Vermiş spoileri Yonkou kılıklı supernova
Sen onu boşver. Bu tutar mı?Vermiş spoileri Yonkou kılıklı supernova
Ark ekimde bitiyor.
En yakın 2018 yılı benzeri takvim Temmuz'da. Yukarıda yer alan 2017 Japonya takvimleri
Tek tutmama ihtimali takvimin standart tam dolu halinin ekim ayına denk gelmesi.. Yoksa %100 derdim. Yani eylül aynın grafiğine uygun bir çizim olsa ve bu ay sonu bitiyor desen kesin tutar derdim.Tebrik ederim : ))Sen onu boşver. Bu tutar mı?
Yohohoho. Görüşeceğiz.Tek tutmama ihtimali takvimin standart tam dolu halinin ekim ayına denk gelmesi.. Yoksa %100 derdim. Yani eylül aynın grafiğine uygun bir çizim olsa ve bu ay sonu bitiyor desen kesin tutar derdim.Tebrik ederim : ))
Basima bir sey gelmeyecekse, ben takvimden hicbir sey anlamadım.Sen onu boşver. Bu tutar mı?
Sarılmak istiyorum sana. Ben de bir şey anlamadım.Basima bir sey gelmeyecekse, ben takvimden hicbir sey anlamadım.
Ben de baştan anlamadım Temmuz falan dediği için. Kapaktaki takvim çizimi bu yıl ekim ayı ile aynı. 1 den başlıyor ve son satırda üç rakam var. Aynısı 2018 Temmuz da var ancak arc o kadar sürmez diye düşünüyor.Basima bir sey gelmeyecekse, ben takvimden hicbir sey anlamadım.
Sarılmak istiyorum sana. Ben de bir şey anlamadım.
Hala anlamadım.Ben de baştan anlamadım Temmuz falan dediği için. Kapaktaki takvim çizimi bu yıl ekim ayı ile aynı. 1 den başlıyor ve son satırda üç rakam var. Aynısı 2017 temmuz da var ancak o zaten geçti.