Bence arkın sorunu bu degil, zira mangaka yıllardır bunu hep yapiyor. Enies Lobby'de 60 adam ve tayfayla binlerce denizciyi, cp9'ı firesiz duman ettiler. Ace ve Beyazsakal zaten ölümleri üzerine tasarlanan karakterlerdi. Dünyanın önde gelen kurumları,insanları ve gruplarının karşısında Luffy ve çevresindekiler hep iki ayak üstüne düştüler. Olan hep Luffy'nin yaşam süresine oldu. Ha bir de mangada bir yerde feda varsa Bon-chan hep orda oldu. Bu arkta en azından kaçıyorlar.
Çoğu kişi icin sorun, güzel giden arkta, Tamatebakkonun patlamasıyla başladı. Akmadi gitti ark, kabız oldu. Olanlar o kadar sündürerek anlatiliyor ki şiştik.
Beyazsakal ve tayfası çok başkaydı. Mangaka o tayfayı dağıtmasa bizimkiler kumdan kale yapar oynarlardı en fazla. Şimdi bile durumu görüyorsun. Luffy aşığı olanlar bile pes edip saç baş yoluyorBig mom ın tayfayla Beyaz Sakalı karşılaştırıyorum da. Mfda Marco jozu ace falan amiralle aşık atabilen adamlardı. Nedense katakuri dışında kayda değer bir güç görmüyorum. Belki smoothie devreye girmediği içindir. Ama aynı ağırlık yok.
Ace Amiralle falan aşık atamaz. Bir buzu söndürdü diye bu kanıya varmayalım lütfenBig mom ın tayfayla Beyaz Sakalı karşılaştırıyorum da. Mfda Marco jozu ace falan amiralle aşık atabilen adamlardı. Nedense katakuri dışında kayda değer bir güç görmüyorum. Belki smoothie devreye girmediği içindir. Ama aynı ağırlık yok.
Düşününce sabo yalandan da olsa bir amirali oyalayabiliyor. Tabi hakinin etkisi büyük fakat meyve acemilik vardı.Ace Amiralle falan aşık atamaz. Bir buzu söndürdü diye bu kanıya varmayalım lütfen