Tam tersi gücü ön planda olacak luffy seri sonu en güçlü kişi olacak daha haki olaylarında ustalaşacak meyve uyanışı muhabbeti de var giderek gücü artan bir karakter gördüğümüz üzereLuffy için de sanırım gücü KK'lik yolunda son sırada olacak. Bana sorarsan karakteri + şansı daha ön plânda. Zannedersem Roger için de geçerli olan buydu.
Arayı Shounen Jump veriyor. Dergi çıkmayacak yani. Üzgünüm, haftaya OP yok.Raw a baktımda son tarafta yine küçük yazı var. İnşallah yine ara vermemiştir...
Big Mom, Prometheus saldırınca bizimkilerin karşısında belirdi işte. Ben mi yanlış algıladım o sahneyi acaba?Ağacın yok olma sahnesini güzel çizmiş. Bölüm içinde tek beğendiğim kısım "o an" idi. Bir sonraki bölümde neler olacak acaba? Big Mom nereye gitti bu arada?
Muhtemelen Zeus'un ruh muhabbetinden ötürü BM'den fazla uzaklaşamadığı anlaşılır, Sunny'i güvenli bir yere bıraktıktan sonra BM tarafından Zeus'un yok edildiğini görürüz.Katakuri tarafından çalışamayacak duruma getirilen Sunny , Zeus'un üzerinde gözlerden uzaklaşır.
Mutlu son.