Hakikaten saysak 40 defa falan anlatmış olabilirim.Sanji'nin yılı muhabbeti bitmiyor bir türlü
Hakikaten saysak 40 defa falan anlatmış olabilirim.Sanji'nin yılı muhabbeti bitmiyor bir türlü
Konu açsak anca biterHakikaten saysak 40 defa falan anlatmış olabilirim.
Site adminliği hayırlı olsun.Yelkenler fora! Aganta Burina Burinata! Yohohohoh!
Ark bitecek gibi diye ben düşünmüyorum. Ama sen Stussy hakkında ne düşünüyorsun. Sadece davet edildiği için mi geldi? CP ajanı olarak tanıtıldı diye hatırlıyorum bir rolü olmadan arc biter mi sence?Ben de öyle düşünüyorum. Ancak bu zamana kadar bu kadar pasif kalmasaydı, daha iyi olurdu. Kamabakka'dan beri gelen vurdu, giden vurdu, Yonji dışında. Onu da göremedik zaten adam gibi.
Ne kadar ağzının suyu aksa da hatrı sayılır yeraltı timsarlarının arasında sayılmasının bir nedeni var. Ve bunun çok farkında bir kurnaz kendisi... İkidir denizci- tayfa işbirliği görüyoruz. Ben en azından bir süre buna benzer bir şey göreceğimizi sanmıyorum, görmek de istemiyorum zaten. Bu seri anarşizmi ile güzel.
Beğenmiyorsan..Bu son bölüm ne len o zaman...
Ruhu o veriyor manasına getirmeye çalışmıştım da yanlış yazmışım@Tarafsızyorumcu King Baum Big Mom'ın ruhundan değil. Zeus, Pro ve Napo dışındaki tüm canlanan şeyler Tümkek adasındaki vatandaşların ruhuna ait.
CP0'a Dressrosa'dan beri vurgu yapılıyor. Derin devlet bağlantıları ortaya konuyor ilerisi için. Bunlar bir kenara Stussy neden geldi, öncelikle Dünya Hükümeti'ne bağlı bir krallık ile Yonkou akraba ilişkisi kuruyor ve Tametabakko mu her ne ise herkes onun peşinde. Stussy'nin rolüne gelirsek: Luffy avazı çıktığı kadar bağırıyordu düğünde, Kaido'dan sonra seni yeneceğim falan diye. Stussy'nin ajanlığı Wano arkında etkisini gösterebilir.Ark bitecek gibi diye ben düşünmüyorum. Ama sen Stussy hakkında ne düşünüyorsun. Sadece davet edildiği için mi geldi? CP ajanı olarak tanıtıldı diye hatırlıyorum bir rolü olmadan arc biter mi sence?