Pedro ile dövüşürken dönüşüm geçirdi meyvesiyle alakalı.
Sağolun ya unutmuşum ya da ta o zamandan beri hiç dikkatimi çekmemiş Ama tavuk değil de horozMeyvesi öyle. En son Pedro ile dövüştüklerinde tavuk moduna girdi öyle de kaldı.
Pedro ile dövüşürken dönüşüm geçirdi meyvesiyle alakalı.
Sağolun ya unutmuşum ya da ta o zamandan beri hiç dikkatimi çekmemiş Ama tavuk değil de horozMeyvesi öyle. En son Pedro ile dövüştüklerinde tavuk moduna girdi öyle de kaldı.
Belki Kata yanlışlıkla Mom'u yapıştırır ve Smothie üstüne kazayla kılıçla düşer. Belli mi olur ne olacağını bilemeyiz.Hayır canım. Düşecek olsa ya da daha doğrusu düşürebileceklerine inansalar ne diye kaçacaklar.
Hayaller falan .Belki Kata yanlışlıkla Mom'u yapıştırır ve Smothie üstüne kazayla kılıçla düşer. Belli mi olur ne olacağını bilemeyiz.
Bu sefer mi ? Sonunda mı ? Önceden sanki roman yazıyordu.Bu sefer bu adama hak veriyorum. Oda masal yazdı sonunda. Şansta değil direk Tanrının eli değmiş gibi. Şansı aştı bu iş.
Haklısın. Zaten BH kullanamadığını hiçbir zaman düşünmedim. Sadece net olarak gördük mü diye sordum. Koskoca Sağ kol BH kullanamıyorsa BM gitsin kumda oynasınHerhangi bir tümen komutanının 2 hakiyi birden kullanamıyor olması büyük saçmalık olur zaten bana göre.Dressrosada bile haki kullanamayanlar iç kesimlere kaçsın diyorlar.Haki yeni dünyada bulunmaz bir nimet sayılmaz pek.H.haki dışında.
Oda bu sefer gözümüzün içine soka soka senaryo yaptı ama yok canım daha neler dedik hep. @Smoker ın dediği gibi içine Nuke koymuşlar bombanın. Balıkadam adasında patlasa ryugu sarayı havaya uçardı en azından. Zorlama kısmı orası. bir de Luffy'nin tek yumrukta sönmesi benim kafama yatmadı. Bal desen zaten Roger'da bala KK olmuş dediği için kendini çok önceden savunmuş... Çok iyiye verdim ama Bege'nin esprisi bunda biraz etkili oldu...Bölüme "Çok İyi" oyu verenleri esefle kınıyorum.
Sonrasında gerçekleşen kaçışı da güldürdü beni.Oda bu sefer gözümüzün içine soka soka senaryo yaptı ama yok canım daha neler dedik hep. @Smoker ın dediği gibi içine Nuke koymuşlar bombanın. Balıkadam adasında patlasa ryugu sarayı havaya uçardı en azından. Zorlama kısmı orası. bir de Luffy'nin tek yumrukta sönmesi benim kafama yatmadı. Bal desen zaten Roger'da bala KK olmuş dediği için kendini çok önceden savunmuş... Çok iyiye verdim ama Bege'nin esprisi bunda biraz etkili oldu...
Birisi çalmasın diye koyuyorlar. El bombası koysalar bile yeterli olur. Düşünsene saraydayken açıyor birisi. Saray falan yalan olurBombayı niye abarttınız bilmiyorum. Bir kısmı patladı işte. Kalkıp el bombası kadar da güçsüz şey koyacak halleri yoktu.