Bu hafta ben çevirdim, metin şuralarda bir yerlerde duruyor fakat editi Tombe yapacağı için top onda.Türkçesi ne zaman gelir? @Smoker
Bu hafta ben çevirdim, metin şuralarda bir yerlerde duruyor fakat editi Tombe yapacağı için top onda.Türkçesi ne zaman gelir? @Smoker
amaneden çevirdi bu hafta. Edit yapılıyordur şu an gelir birkaç saate.Türkçesi ne zaman gelir? @Smoker
Gura Gura meydan savaşı meyvesi değil. Bir şehri yok edip bir adayı kolayca batırabilir ama etrafında yüzlerce müttfeğin varken saldırıların yönü ve şiddeti çok önemli.Nasıl kısarak kullanıyor ölüm kalım savaşında
Şaka bir yana bu Judge'den ben özel silah az beklemedim, gitti mızrakla oynadı. Bilim adamı olacak birde, Ceaser bile roket yaptı. Adamda hiç mi ekstra kart olmaz.Arc çok iyiydi de keşke şu kaçma işini daha iyi yapaydın be Oda. :S Sonu olmadı bence.
Düşmanınızı yenemiyor musunuz? Çok mu güçlüler? Kaçamıyor musunuz? Öyleyse size bir tekfilimiz var! Size tamatebako verelim. Atom bombasıyla eşdeğer güce sahip bu kutulardan 10 tane alırsanız yonkou monkou fark etmeksizin alayını duman edebilirsiniz. Bir telefon kadar uzağınızdayız. Hadi ne duruyorsunuz? Hemen arayın! 0212 444 0 bla bla bla.
Daha Pekoms, Tamago, Amande, Bobbin, Strausen gibi aileden olmayanları yazmadım.Bayağı kalabalık bir aileymiş bunlar aslında, biz buradan bakınca 4-5 isim dışında konuşmuyoruz bile. Ellerine sağlık.
Mom düşecek daha arc bitmez hemen, ben rahatım.Her kes arc bitti moduna girmiş, az daha bekleyin..