Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 872: Yumuşak ve Pofuduk

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca Ana Korsanları

Charlotte Linlin: Soru Soru no Mi isimli Şeytan Meyvesi'ne sahip. Busoshoku Haki ve Haoshoku Haki kullanabiliyor. Zarar görmeyen bir bedeni var. Başına en az 500.000.000 değerinde ödül konulmuş.

Charlotte Katakuri: Mochi Mochi no Mi isimli Şeytan Meyvesi'ne sahip. Busoshoku Haki ve Kenbunshoku Haki kullanabiliyor. Üç başlı mızrak tipinde bir silahı var. Başına 1.057.000.000 değerinde ödül konulmuş.

Charlotte Smoothie: Şeytan Meyvesi bilinmiyor. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Uzun bir kılıcı var. Başına 932.000.000 değerinde ödül konulmuş.

Charlotte Cracker: Bisu Bisu no Mi isimli bir Şeytan Meyvesi'ne sahip. Busoshoku Haki kullanabiliyor. Pretzel adında uzun bir kılıcı var. Başına 860.000.000 değerinde ödül konulmuş.

Charlotte Perospero: Pero Pero no Mi isimli bir Şeytan Meyvesi'ne sahip. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Daifuku: Hoya Hoya no Mi isimli bir Şeytan Meyvesi'ne sahip. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Oven: Netsu Netsu no Mi isimli bir Şeytan Meyvesi'ne sahip. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Opera: Şeytan Meyvesi bilinmiyor. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Mont-d'Or: Şeytan Meyvesi bilinmiyor. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Compote: (Varsa) Şeytan Meyvesi bilinmiyor. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Brûlee: Mira Mira no Mi isimli bir Şeytan Meyvesi'ne sahip. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Galette: Şeytan Meyvesi bilinmiyor. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Charlotte Pudding: Memo Memo no Mi isimli bir Şeytan Meyvesi'ne sahip. Kullanabildiği Haki türleri bilinmiyor. Ödülü bilinmiyor.

Koca Ana Korsanları hakkında ne kadar az şey bildiğimizi buradan analiz edebilirsiniz. Üzerine düşünülmüş ve özenilmiş bu kadar karakteri Oda bir kalemde silip atmaz. Böyle üstünkörü bilgi sahibi olduğumuz diğer bir tayfa Beyazsakal Korsanları idi. Onlarda da hakkında her şeyi bildiğimiz Newgate ve Ace öldü. Kalanları ise yeniden göreceğiz. Buradan bakış, Koca Ana Korsanları da bir gün karşımıza çıkacaktır.
 
Bayağı kalabalık bir aileymiş bunlar aslında, biz buradan bakınca 4-5 isim dışında konuşmuyoruz bile. Ellerine sağlık.


 
Arc çok iyiydi de keşke şu kaçma işini daha iyi yapaydın be Oda. :S Sonu olmadı bence.

Düşmanınızı yenemiyor musunuz? Çok mu güçlüler? Kaçamıyor musunuz? Öyleyse size bir tekfilimiz var! Size tamatebako verelim. Atom bombasıyla eşdeğer güce sahip bu kutulardan 10 tane alırsanız yonkou monkou fark etmeksizin alayını duman edebilirsiniz. Bir telefon kadar uzağınızdayız. Hadi ne duruyorsunuz? Hemen arayın! 0212 444 0 bla bla bla. :(
Şaka bir yana bu Judge'den ben özel silah az beklemedim, gitti mızrakla oynadı. Bilim adamı olacak birde, Ceaser bile roket yaptı. Adamda hiç mi ekstra kart olmaz.

Birde bu bomba Op'nin Havasını bozdu. Şimdi Mf de düşünüyorum duvarlar çekilince neden buna benzer bir silah kullanılmadı? Vega en kralını yapmıştır, onu geç duvar yaptıran kafalar bunu neden düşünmedi ki?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık