Bmnin tum adamlarinin yiyecek ureten meyvelere sahip olusu onun acligini gidermek icin olabilir.@kuroashi.no.sanji1993 istermisin şimdi BM'in kan şekeri düştüğünden canı mochi çeksin katakuriyi yesin ahahaha
Bmnin tum adamlarinin yiyecek ureten meyvelere sahip olusu onun acligini gidermek icin olabilir.@kuroashi.no.sanji1993 istermisin şimdi BM'in kan şekeri düştüğünden canı mochi çeksin katakuriyi yesin ahahaha
Kaç zaman önce müttefik olabilirler demiştim ama nasıl olacakları hakkında hiçbir fikrim yokBakarsın olurlar
Olurlar da sürekli kavga ederler. O et benim o şekerleme senin diye@kuroashi.no.sanji1993 Dostluk olmaz.Paylaşamazlar yemekleri
Böyle basit olamaz diyenler hala Shanks'ı, Marcoları, Devrimcileri falan bekliyor sanırım. Nasıl kaçılacaktı ya? O ortamdaki en güçlü kişi Luffy. Onun gücü de BM'ye bile yetmez. Geçen bölüm bombanın patlayıp kaleyi parçaladığını da gördünüz. Daha ne bekliyorsunuz?
Orojackson'da da fake spoiler çıktığı olmadı mı bir kere? Bence de fake değil ama sorayım dedim.
https://orojackson.com/threads/one-piece-chapter-872-spoilers.41964/
BM Luffy'i yiyebilir.Yapmadığı şey değilOlurlar da sürekli kavga ederler. O et benim o şekerleme senin diye
@Sakata Gintoki seni geçiyorlar bakUlan ya
Ace olsaydı kaçmazdı. Bir daha ölürdü kâmil.
Ahahaha güldürdü@kuroashi.no.sanji1993 istermisin şimdi BM'in kan şekeri düştüğünden canı mochi çeksin katakuriyi yesin ahahaha
Luffy ordan bağırır "bencillik yapıp hepsini kendin yemesene" diye oda mevzuya dahil olur hemen bunu gören Bage arkasına bakmadan kaçar
Oro Jackson'a fake spoiler atıldığı oluyor arada.Değil. Konu'yu Oro Jackson da da açmışlar.
Lastiği çiğneyebileceğini sanmıyorum Şöyle bir şey olurBM Luffy'i yiyebilir.Yapmadığı şey değil