Olay kaçmaları değil, bu kadar kolay kaçmaları.Spoiler'da ben mi birsey kacirdim. Luffy'nin kacacagi baroz degil miydi? Niye yok artik kacti tepkileri veriliyor la. Birsey kacirdimsa deyin hele, tam da bakamadim spoilera.
Olay kaçmaları değil, bu kadar kolay kaçmaları.Spoiler'da ben mi birsey kacirdim. Luffy'nin kacacagi baroz degil miydi? Niye yok artik kacti tepkileri veriliyor la. Birsey kacirdimsa deyin hele, tam da bakamadim spoilera.
Boyle olacagi bariz degil miydi? Bence barizdi.Olay kaçmaları değil, bu kadar kolay kaçmaları.
İyi oldu bu, spoiler doğruysa kazandıkOlay kaçmaları değil, bu kadar kolay kaçmaları.
Açıkçası ben bu kadar kolay olmasını beklemiyordum. Tam belli değil gerçi detaylar da, kek yarıldı millet dağıldı hop kaçış olayı çok basit gözüküyor. Streusen olayı toparlamış zaten, zarar da görmüyor gözüküyorlar. BM krizde olsa bile tayfanın geri kalanının bizimkilerin peşinde olması, engellemesi lazım en azından.Boyle olacagi bariz degil miydi? Bence barizdi.
Biz iddiayı çoktan kazandıkİyi oldu bu, spoiler doğruysa kazandık
:S Oda'yı gömmeni beklerdim senden.Fake. :/
Kata falan BigMomın tayfayı yemesini engelliyor olabilir.Açıkçası ben bu kadar kolay olmasını beklemiyordum. Tam belli değil gerçi detaylar da, kek yarıldı millet dağıldı hop kaçış olayı çok basit gözüküyor. Streusen olayı toparlamış zaten, zarar da görmüyor gözüküyorlar. BM krizde olsa bile tayfanın geri kalanının bizimkilerin peşinde olması, engellemesi lazım en azından.
Biz iddiayı çoktan kazandık
Değil. Konu'yu Oro Jackson da da açmışlar.Fake. :/