Streusen altmış yıldan fazladır onun yanında. Sanmıyorum kendini yedireceğini.Streusen'i yese(Belki de diğer kocalarını yediği gibi) asıl cümbüş o zaman çıkar sanki.
Streusen altmış yıldan fazladır onun yanında. Sanmıyorum kendini yedireceğini.Streusen'i yese(Belki de diğer kocalarını yediği gibi) asıl cümbüş o zaman çıkar sanki.
Geriye koca kalmamış önüne geçecek. Sıra anca ona gelmiştir.Streusen altmış yıldan fazladır onun yanında. Sanmıyorum kendini yedireceğini.
Tamam bu konuda haklısın fakat arc başında jinbe yetişene kadar kadın oğlunu öldürdü şehri yıktı. İhtimal dışı değil gibiBen hazırlansınlar diye her hafta uyardım. Umarım hazırlıklar bitmiştir.
Ayrıca Koca Ana Kendi tayfasının yer deniyor, ama bu kriz anı sık sık olan bir şey. Herhangi bir yiyeceği yaratabilen Streusen var orada. Gerçi umut fakirin ekmeğidir.
Pekoms jinbei'nin tayfasının yanında.Bzimkiler kaçtı diyelim
1-Pekoms nerede ?
2-Big mom bizimkilerden ya da yakınlarından intikam almayacak mı ?
3-Puding, Brulee gibi gibi adamların itaatsizliği ihanetleri ne olacak ?
4-Haberci kuş olayı dünyaya duyurmayacak mı ?
tüm oklar puding'te birleşiyor. Herkesin hafızasını yenilerse iş tatlıya bağlanır.
1- Jinbe bunu tutup güvenli bölgeye götürdü diye hatırlıyorum.Bzimkiler kaçtı diyelim
1-Pekoms nerede ?
2-Big mom bizimkilerden ya da yakınlarından intikam almayacak mı ?
3-Puding, Brulee gibi gibi adamların itaatsizliği ihanetleri ne olacak ?
4-Haberci kuş olayı dünyaya duyurmayacak mı ?
tüm oklar puding'te birleşiyor. Herkesin hafızasını yenilerse iş tatlıya bağlanır.