Hiç konuşulmadı daAdam Lotrı ortaya koymuş unutur mu sence
Hiç konuşulmadı daAdam Lotrı ortaya koymuş unutur mu sence
Olursa güzel olurAnlaşılan katakuri vs big mom olacak.
Sana tavsiyem kaynağı belli olmayan ya da kaynağını hatırlayamadığın konulardan çıkarım yapmaman. Bu şekilde yapılacak olan çıkarımlar sağlıklı olmayacak ve diğer dikkatsiz kişileri de yanlış düşüncelere yöneltecektir.Şaka olma İhtimali de var tabi o anda gördüğümde kaynağını sorgulamadım
Bölüm gelsin de görelim artık
Düşünsene bir yer de yeniyormuş adam yonkou oluyormuşOlursa güzel olur
Teşekkür ederim tavsiyen için . Bayadır forumda yazı yazmıyordum . 20. Yıla özel yazayım dedim öyle . Yoksa kaynaksız hiç paylaşım yapmıyorum .Sana tavsiyem kaynağı belli olmayan ya da kaynağını hatırlayamadığın konulardan çıkarım yapmaman. Bu şekilde yapılacak olan çıkarımlar sağlıklı olmayacak ve diğer dikkatsiz kişileri de yanlış düşüncelere yöneltecektir.
Ben hazırlansınlar diye her hafta uyardım. Umarım hazırlıklar bitmiştir.Avatarları hazırlayın gençler. @Smoker o yapılan iddia unutulmadı demi?
Hahahaha, keşke öyle olsa Katakuri reyiz zaten Yonkou olmaya yaraşır bir karakter.Düşünsene bir yer de yeniyormuş adam yonkou oluyormuş
Streusen'i yese(Belki de diğer kocalarını yediği gibi) asıl cümbüş o zaman çıkar sanki.Ayrıca Koca Ana Kendi tayfasının yer deniyor, ama bu kriz anı sık sık olan bir şey. Herhangi bir yiyeceği yaratabilen Streusen var orada. Gerçi umut fakirin ekmeğidir.