Ama işlerine baya yaradı mı yaradı. Naminin yerinde olsam yağmur yağdırırdım paso Kata nın üstüneJinbei nereye tek attı la bi su vurup logiayı devre dışı bıraktı diye :S
Gene çok farklı şeylerden bahsediyoruz Watamecim. Ama jinebiyi övmen güzel bir detay o yüzden bişi demiyorum Hep Jinbei gibi olmak istediğini biliyordum.Ama işlerine baya yaradı mı yaradı. Naminin yerinde olsam yağmur yağdırırdım paso Kata nın üstüne
Şu arc da yapılması gereken en mantıklı şeyi Nami ve Jinbe yaptı zatenGene çok farklı şeylerden bahsediyoruz Watamecim. Ama jinebiyi övmen güzel bir detay o yüzden bişi demiyorum Hep Jinbei gibi olmak istediğini biliyordum.
O zaman benimle tartışıyorsan başta beni alıntılarsın.Doğru, forum denilen sadece iki kişinin tartıştığı, başkasının o tartışmaya giremediği yerdir zaten.Neyse yeter bu kadar.
Sende büyük bir ışık görüyorum WataamecimŞu arc da yapılması gereken en mantıklı şeyi Nami ve Jinbe yaptı zaten
Üstte Luffy ile yazdığım şeyleri yazarken sen o yorumu atmıştın. Bende yazdıklarım silinmesin diye sadece nickinden bahsettim.O zaman benimle tartışıyorsan başta beni alıntılarsın.
Brook ve Chopper da yeni gördü onlarda da tepki yok.Arkası dönüktü ya göremedi.
Işık görme bende doğru ya doğru şimdi ama hala ölsün yaniSende büyük bir ışık görüyorum Wataamecim