Çok düşündüm ve bir çok alternatif arasından onu uydurdum''Yenildirmek'' çok tatlı bi kelime olmuş la
Çok düşündüm ve bir çok alternatif arasından onu uydurdum''Yenildirmek'' çok tatlı bi kelime olmuş la
Valla şekilden açıklamaya çalışmış.Öyle bir şey olsa belirtirdi bence Mangaka.
Oda olabilir fakat bana haki emme gibi geldi.Benim bzzt'tan anladığım elektrik.
Yoo vermeye çalışmıyorum. O resimden sonra Luffy perte çıkınca ister istemez haki emme gücü vardır diye düşündü. Yoksa Luffy uyuyup dinlenmişti. Saldırıları tokuşturduktan sonra bitmesi bana bunu düşündürdü.Koca Ana yeterince güçlü değilmiş gibi, bir de kadına Haki emme gücü vermeye çalışıyorsun
Baş parmağını ters çizmiş heralde O olmasa hiç sıkıntı yok çizimde aslında.@Monkey D. Dragon İlk karede sol elini kaldırıyor ama sonraki karede sağ eliyle alıyor, yanlış çizmiş herhalde. Ya da benim algım şey oldu iyice.
Sağ eliyle Judge'ı sabit tutup sol eliyle şimşeği indiriyor gibi gözüktü bana@Monkey D. Dragon İlk karede sol elini kaldırıyor ama sonraki karede sağ eliyle alıyor, yanlış çizmiş herhalde. Ya da benim algım şey oldu iyice.
Ama kimin için bitmişti? Nami coppa ve balık için Luffy ve Sanji onlardan bağımsız yakalandı zaten.Birinci kardeş jelibonu yoldan çekti, adamın üzerine niye gidiyonuz anlamış değilim
Jimbei ve saz arkadaşları çıkıp cadı karıya bir tane geçirip yola açaydılar herşey bitmişti
Sonuçta plan belli bir ölçüde başarılı olacaktı, Neyse demek istediğim birincide iş var, diğerleri boş.Ama kimin için bitmişti? Nami coppa ve balık için Luffy ve Sanji onlardan bağımsız yakalandı zaten.
Asıl sıkıntı iki elini koka yaptıktan sonra yumruk tokuşturduğu çizimde tek elini kullanması, diğer elinin kokasız olması.@Monkey D. Dragon İlk karede sol elini kaldırıyor ama sonraki karede sağ eliyle alıyor, yanlış çizmiş herhalde. Ya da benim algım şey oldu iyice.