Kaido yonkoular arasında bile ayrı bir seviye.Luffy'nin yorgun olduğunu özellikle vurguluyor ki aşırı fazla ezmiş gibi olmasın.
Öyle kritik bir durumda g4 ile durup katkı sağlaması gerekirken çıkıp bir iki dakikalığına da kendini felç edecek? Özellikle orada güç kaybediyorum gibi bir söz görüyorum. Zaten Sanji o hale düştüyse bir saldırı yedikleri aşikar. Ama durumu açıklamaya yetmiyor.O tekmenin ayağın öncesi olabilir.Kimbilir Luffy ve Sanji nasıl ani bir saldırıya maruz kaldılar kaçarken de mangaka göstermedi.Tüm bunlar olabilir.Peşin hüküm vermemek gerek bence.1 kere yumruk atacağım diyen adamın yumruğu atıp g4 formundan çıkmasını beklerim ben ki öyle de oluyor.O açıdan benim için şüpheli.Luffy g4 formundan çıkar çıkmaz aniden kendine gelemiyor da olabilir birkaç dakika geçmeden.
Judge'ı bir daha pipetle besleyecekler gibi gözüküyor. Hayatının en büyük girişimini yapıp nihayete erdiJudge'ın ortamlarda ne havası olur be. "Yonko'ya vurdum" diye gezer.
Tek ümidim kurtulmamış olmaları.Tayfanın böyle şans eseri kurtulmalarından gına geldi artık. Gerçekçiliğin "G"'si bile yok.
Kurtulmamış olsalar daha büyük çelişki olacak. Luffy ve Germa ölü hâlde. Sanji desen kaşla göz arasında yakalanmış. Jinbei ve Pedro'nun çapı yetmez kurtarmaya. Alaaddinler gelse bile güçleri yetmez. Başka birini bekliyorsun galiba?Tek ümidim kurtulmamış olmaları.
G4 kısıtlı kullanması gereken bir güç o yüzden çıkmak zorunda.Diğerlerine yonko harici direnebileceğini düşünüyor herhalde normal halinde.O bir iki dakikalık yan etkide başlarına gelmeyen kalmamış olabilir işte.Güç kaybediyorum kısmını ben kas olarak anladım.Adam balon gibi sönüyor büzüşüyor.Güç kaybediyor tabii kaybetmiyorum mu desin.Öyle kritik bir durumda g4 ile durup katkı sağlaması gerekirken çıkıp bir iki dakikalığına da kendini felç edecek? Özellikle orada güç kaybediyorum gibi bir söz görüyorum. Zaten Sanji o hale düştüyse bir saldırı yedikleri aşikar. Ama durumu açıklamaya yetmiyor.