Beyni yanmış
Beyni yanmış
Yok çakallık etmiş bak prim falan yapıyor.Beyni yanmış
Ekmeğin bol olsun kardeş.Üzerinden prim yapmışım 2 yıllık bir time skip se unut demişsin o yüzden senden alıntıladım. Hic olmaz.
Daha bizimkilerin iki yıllık time skip meyvelerini yiyemedik, depoya yeni meyveler koymak biraz israf olur.Time skip demek istediğim daha kısa süreli ama daha etkili bir çalışmayla güç arttırımı olabilir 2 aylık süre gibi. Diğer taraftan Zorolarla uzak olduğumuz düşünülünce timeskip ihtimali azalıyor.
5. Arc bitmek üzere doğru düzgün bir şey göremedik. Kimbilir ne zaman görürüz.Yok çakallık etmiş bak prim falan yapıyor.
Ekmeğin bol olsun kardeş.
Olursa yol üzerinde 1-2 haftalık olur manasında olur diyordum ben zaten.
Daha bizimkilerin iki yıllık time skip meyvelerini yiyemedik, depoya yeni meyveler koymak biraz israf olur.
Kaido'da görürüz, herkes her şeyini ortaya koyar.5. Arc bitmek üzere doğru düzgün bir şey göremedik. Kimbilir ne zaman görürüz.
Prim şakaydi ama neyse. Kanıtlancak bir şey yok. Spoiler e eklediğin son metni çevirebilir misin ?Yok çakallık etmiş bak prim falan yapıyor.
Ekmeğin bol olsun kardeş.
Olursa yol üzerinde 1-2 haftalık olur manasında olur diyordum ben zaten.
Daha bizimkilerin iki yıllık time skip meyvelerini yiyemedik, depoya yeni meyveler koymak biraz israf olur.
873 da ilginç şeyler olacağı konusunda bana güvenebilirsin 873 de büyük ihtimal luffy ye power up gelecek bir yandan sanjinin de arcı olduğu için E.oda sanjiye de birseyler yapacaktır.Umarım dediğin gibi olur ama artık pek ihtimal veremiyorum düşeceğine dair. Bu arada eğer olursa (sanmıyorum) Sanji için power-up gelebilir mi?