Beyni yanmışBen zaten unut demişim, bana niye diyorsun başkan?
Beyni yanmışBen zaten unut demişim, bana niye diyorsun başkan?
Time skip demek istediğim daha kısa süreli ama daha etkili bir çalışmayla güç arttırımı olabilir 2 aylık süre gibi. Diğer taraftan Zorolarla uzak olduğumuz düşünülünce timeskip ihtimali azalıyor.Time skipten kasıt 2 yıl gibi bir şeyse, onu unut.
Germa dahil hepsi çöktü denmiş. Hatta infaz edileceklermiş, o sırada bomba patlamış.Luffy nerede yenildi deniyor onu göremedim. Luffy g4 açmış,Linlin'de elini demir kadar sertleştirmiş muhtemelen koka kullanmış ve yumruk tokuşturmuşlar.
Umarım dediğin gibi olur ama artık pek ihtimal veremiyorum düşeceğine dair. Bu arada eğer olursa (sanmıyorum) Sanji için power-up gelebilir mi?Time skip için çok erken.normal karşılıyorum bu düşüncenizi spoiler sonrası beyniniz yandı tabi
Rahat olun ve 873 ü bekleyin
Tamam alt tarafı yeni gördüm. Pardon o zaman..Germa dahil hepsi çöktü denmiş. Hatta infaz edileceklermiş, o sırada bomba patlamış.
Havalarda sıcak bir taşla iki kuş vururlar ahahahahaSpoiler doğru ise, bazı arkadaşlar şimdiden dolaba su koysun. Soğuk soğuk içerler.
Üzerinden prim yapmışım 2 yıllık bir time skip se unut demişsin o yüzden senden alıntıladım. Hic olmaz.Ben zaten unut demişim, bana niye diyorsun başkan?