Öncelikle sakin ol hocam. Gerilmeye gelmiyoruz buraya. Çok agresifsin bugün. Sakin olmayacaksan alıntı yapmamanı tavsiye ederim.
Luffy'i Kaido sonrası Kid gibi çizip karizmasını çizebilirdi. Bahsettiğim buydu.
Mom'un k.hakisinin zayıf olduğu tamamen senin beklentin. Mangada böyle bir şey geçmedi. Yavaş olduğu da aynı şekilde. G4 çok hızlı bir teknik değil mi? Dofy G4 Luffy'i göremezken Mom koka yapıp basitçe savunmuş. Hızlı olması için illa sağda solda koşturması mı lazım? Luffy pekala bir yonkoudan zayıf olabilir bunda bu kadar kızacak ne var anlamıyorum. Her önüne geleni yense ne zevki olurdu. Ki zaten şimdiye kadar da her önüne geleni yenmedi.
Sakinim zaten, bilhassa keyifliyim
Luffy çerez olmuştu, katıla katıla gülüyordu bazı arkadaşlar, laflarını yuttular
Valla Mom olayı sezemeyip Katakuri'ye sorunca bende öyle bir imaj oluştu. Tabii Katakuri kadar olmayan ezik olmuyor, doğru.
Fark etmez, karizma zaten çizik, onu diyorum. Dayak daha kötü yapmayacaktı. Hezimet oldu. Yani bu bir açıklama olmuyor.
Hızlı olması için hızlı hareket etmesi lazım. Dof'un hamlesine bak bir Kyros'ta, Luffy olmasa Kyros'un kafa uçmuştu, hız budur. Mom konusunda ise hamlesinden Jinbe sıyrılabiliyor. G4 Luffy'nin ciddi hız avantajı var. Dof da gördü zaten ilk g4 vuruşunu, fark, üç kilometre uçtu. Üstüne gelen adamı niye görmeyesin? Kapışacak yetenek var ama yeterli süre yok. Benim gördüğüm budur. Bu yüzden kendi kendisini yendirdi, yani pili bitti. Mom kolayca yense Kaido vs 11 nova benzeri yorumlar görürdük.