O ruhlar çekilecekNe ruh çekmesiymiş sen de.
O ruhlar çekilecekNe ruh çekmesiymiş sen de.
Luffy Beşiktaştır. Kalbimizin Barcelona'sıdır Luffy.Arkadaşlar efsane olan Barcelona'nın kupayı alması değildir;
Galatasaray'ın Uefa'yı kazanması, Fenerbahçe'nin Euroleague'i kazanması, Bursaspor'un şampiyonluğu, L. City'nin Premier League şampiyonluğudur.
Luffy bir korsan olarak L. City'dir, Galatasaray'dır, Fenerbahçe'dir falan filan. İşte bu nedenle bu çocuğun ve tayfasının Korsanlar Kralı olacağını görmek ve bu serüvene tanıklık etmek keyiflidir.
Bu moria gibi kendi çekme şeyi nihai saldırılardan olmalı.Öyle yıpranmadan dövüşün başında kullanılacağını sanmıyorum.Büyük ihtimalle Mom meyve uyanışıyla birlikte harmanlayıp kullanıyordur diye tahmin ediyorum.Onu buna kullanmaya kim zorlamıştır bilemem.Adaya biri mi gelecek acaba.Böylece Linlin ruhları kendine çeker ve gerçek bir yonkou gücünü görmüş oluruz.
Yonkou dediğin yere vurduğunda ada sallanmalı. Bu arada bizimkiler kaçar.
Beşiktaş'ın lig şampiyonu olması büyük bir şey değilLuffy Beşiktaştır. Kalbimizin Barcelona'sıdır Luffy.
İşte ordaki sporu burda boks ringine taşımayın diyorum.Big Mom için açma germe hareketleri oldu Luffy
Böylelikle anladık ki herkes Mashima.Forumdaki bazı arkadaşlar yazmıyor allahtan seriyi. Yoksa Luffy şurada "arkadaşlarımı korumam lazım! 2 yıl eğitim aldım! Gear 5!" falan derdi...
Neyse E. Oda büyüksün.
Kimseye hakaret etmiyorum. -ki bana hakaret ediliyor.İşte ordaki sporu burda boks ringine taşımayın diyorum.
Anladım hocam anladım. Yine de en iyi örnek Beşiktaş bence. Beşiktaşlılar da Kiev deplasmanından önce takımlarını Barcelona olarak görüyorlardı. Kiev Big Mom; Luffy ise Beşiktaş işte.Beşiktaş'ın lig şampiyonu olması büyük bir şey değil
Şaka bir yana ne demek istediğimi anlamışsındır hocam...