Öyle değil, Mom'ın meyvesinden bahsetmiyorum. Üçüncü bir kişiden bahsediyorum.Meyve olayi bile olsa yenilmis. Dovusun sonucunu sadece kaba guc faktoru belirlemiyor. Luffy beynini kullanmayi ogrenmedigi surece bu hallere hep dusecek maalesef.
Öyle değil, Mom'ın meyvesinden bahsetmiyorum. Üçüncü bir kişiden bahsediyorum.Meyve olayi bile olsa yenilmis. Dovusun sonucunu sadece kaba guc faktoru belirlemiyor. Luffy beynini kullanmayi ogrenmedigi surece bu hallere hep dusecek maalesef.
https://media.giphy.com/media/l3UcnvOC5Oew9rxy8/giphy.gifEfsane bölüm geliyor.
Luffy'nin nasıl etkisiz hale geldiği kesin olmamasına rağmen, görünürdeki gibi BM ile g4 formunda dövüşerek yenildiyse beklediğim gibi olmuş. Bu kadar kısa bir sürede etkisiz hale gelmesi de öyle g4'ün süresinin bittiğinden değil, direk g4'ün ciddi yetersizliğinden dolayıdır. Oda, saniyeleri çiziyor şu an çünkü. Büyük ihtimal bir iki veya bir kaç hareketten sonra etkisiz hale gelmiştir Luffy. Yahu kadın yumruk tokuşturmada bile sadece avuç içini sertleştirmiş, mesaj gayet açık. Arada çok büyük fark var. Dedik dedik dinletemedik. Luffy'e yeni teknik ve bana göre meyve uyanışı da lazım, yonkoularla kapışabilmesi için.
Yalnız öyle uçuk bir güç artışı olmuyor. Siz bu konuyu çok abartıyorsunuz. g4 bugün Big Mom'a çizik bile atamayacak bir seviyedeyse nasıl bir teknik olursa olsun fazlasını yapması çok saçma olur.Efsane bölüm geliyor.
Luffy'nin nasıl etkisiz hale geldiği kesin olmamasına rağmen, görünürdeki gibi BM ile g4 formunda dövüşerek yenildiyse beklediğim gibi olmuş. Bu kadar kısa bir sürede etkisiz hale gelmesi de öyle g4'ün süresinin bittiğinden değil, direk g4'ün ciddi yetersizliğinden dolayıdır. Oda, saniyeleri çiziyor şu an çünkü. Büyük ihtimal bir iki veya bir kaç hareketten sonra etkisiz hale gelmiştir Luffy. Yahu kadın yumruk tokuşturmada bile sadece avuç içini sertleştirmiş, mesaj gayet açık. Arada çok büyük fark var. Dedik dedik dinletemedik. Luffy'e yeni teknik ve bana göre meyve uyanışı da lazım, yonkoularla kapışabilmesi için.
Dünyanın en güçlü birkaç insanından olan birine, öyle basit bir planla tüm adamlarının yanında zarar verip handikap yaratmayı başarabilseler daha saçma olurdu yalnız.Bir de Oda kadına handikap vermemek için elinden geleni yaptı. Hani biraz zarar görse neyse. Bakalım bölüm çıksın hele.
G4 bir yonkouya hiç yetmiyorsa Doflamingo Judgedan daha çöptür demektir. Dof a ada turu attıran teknik nasıl kadına hiç zarar veremez? Mantıksız oluyor.Efsane bölüm geliyor.
Dof yaralıydı dediğimizde üzerimize geliyordunuz Adamın yaraları baya etkilemiş, her darbe aldığında, darbeyi alacağı yeri kokalamasına rağmen kaçamaması belki de yaralarına bağldır ?G4 bir yonkouya hiç yetmiyorsa Doflamingo Judgedan daha çöptür demektir. Dof a ada turu attıran teknik nasıl kadına hiç zarar veremez? Mantıksız oluyor.
Yalnız öyle uçuk bir güç artışı olmuyor. Siz bu konuyu çok abartıyorsunuz. g4 bugün Big Mom'a çizik bile atamayacak bir seviyedeyse nasıl bir teknik olursa olsun fazlasını yapması çok saçma olur.
Bana göre g4 Mom'a en fazla çizik verebilir. Ki böyle bir şey söz konusu olsa bile yıllardır Mom'ın darbe aldığı tek şeyin diz kanaması olduğunu hesaba katarsak, bir başarı demektir. Serideki güç dengesini gözeterek g4'ün Mom'a ciddi bi hasar veremeyeceğine inanıyorum. Doflamingo diyorsunuz da, bu kadın yonkou arkadaş. Hani direk zirve isim. Kaido'nun Doflamingo'ya çok güçsüzsün diye ağlamasını göz önünde bulundurun. Bu kadın ile Kaido arasında öyle dehşet bi fark falan yok.G4 bir yonkouya hiç yetmiyorsa Doflamingo Judgedan daha çöptür demektir. Dof a ada turu attıran teknik nasıl kadına hiç zarar veremez? Mantıksız oluyor.
Düşmesini isteseydi verirdi diyorum. WB'ye verdi bir sürü mesela. Ki onun yanında bir sürü adamı vardı. Ve kendi müttefiki yaraladı onu.Dünyanın en güçlü birkaç insanından olan birine, öyle basit bir planla tüm adamlarının yanında zarar verip handikap yaratmayı başarabilseler daha saçma olurdu yalnız.