Tüm bütçeyi tek bölümde yediler ciddenBu bölüm size 2 yıl yeter diyecekler. Diğer hafta slayt şova kaldığımız yerden devam.
Adamlar 10 fps'lik anime yapıyorlar. Uzun süre sonra ilk kez 30 fps'yi görebildik.Tüm bütçeyi tek bölümde yediler cidden
Snakeman'e geçtikten sonra da dayağı yiyen Luffy'ydi. Daha iyi karşılık verdi ama döven yine Kata'ydı.Sen kalk 11 saat adamı hiç darbe almadan ( 3 vuruş hariç )döv , hatta pestil et döve döve .
Adam bir Snakeman açsın seni 6-7 dakikada yensin .
Luffy’nin yediği dayağı Kata yese maksimum 2 bölüm sürerdi .
Yerden zor kalkan Luffy Snake açıp hunharca hakiyide nasıl harcıyorsa .
Ayrıca önceden de çok kez dediğim gibi Luffy Snake modda geleceği görme yeteneğini kullanmadı bile . Luffy resmen Kata üzerinden sınırlarını aşarak gözlem Hakisini geliştirdi istediğini alınca da Snake ile yendi .
Yani Luffy Snakeyi dövüşün ortasında kullansa yenmiş olurdu zaten .
Bu dövüş kurgusu şüphesiz serinin en saçma absürt dövüşüydü
Stockholm sendromu işte çerlo'cum. Sıtmaya razı ettiler bizi. :SNiye herkes beğenmiş yav, bence yine dandikti. Bu kadar tantana dönünce sadece dövüş kısımlarına baktım ve hiç beğenmedim. Ruh ve sanat yok. Birkaç efekt eklemişler ve biraz daha özenmişler o kadar.
İnsanlar berbat bölümlere o kadar alışmış ki biraz özenilmiş bölüm görünce göğe çıkarıyorlar.
Toei adam olmaz.
Aynen, ben de Shingeki no Kyojin'deki gibi kaliteli bir bölüm geldi sandım. İzleyemedim bile ileri sarıp birkaç sahneye baktım.Niye herkes beğenmiş yav, bence yine dandikti. Bu kadar tantana dönünce sadece dövüş kısımlarına baktım ve hiç beğenmedim. Ruh ve sanat yok. Birkaç efekt eklemişler ve biraz daha özenmişler o kadar.
İnsanlar berbat bölümlere o kadar alışmış ki biraz özenilmiş bölüm görünce göğe çıkarıyorlar.
Toei adam olmaz.