aynı tepkiyi ben de vermiştimKardeş sitede bu kadar güldüğüm başka birşey olmadı. Hani güldüm diyip hafif tebessüm değil. Yerlere yattım.
aynı tepkiyi ben de vermiştimKardeş sitede bu kadar güldüğüm başka birşey olmadı. Hani güldüm diyip hafif tebessüm değil. Yerlere yattım.
Abi o sahneler mangada yok yalnız.Forumda Rayleigh'i küçümseyenler vardı bu bölümü izleyince ne diyecekler bakalım adam seride rogerdan sonraki en güçlü adam obi one kenobi bildiğin luffy'i de güce dengeyi getirsin diye eğitiyo,bazıları diyodu 3 hakide iyi olsaydı kizaruyu keser sonrada kumayı diye e ben dedim zaten rahat kesmesi gerekirdi orda da oda o sahneyide star warstaki obi one vs darth vader sahnesinden araklamış 2 kılıç tokuşurken luffy'i kaçırıyolar.
Hiç farketmemiştim değiştigini. Ya kadın çok başarılı ya da benim kulaklar işlevini yitirmiş.Shakky'nin ve Dragon Ball'dan Bulma'nın seslendirmeni Hiromi Tsuru 2017'de vefat etmişti. Bu bölüm de Shakky'yi Masumi Asano seslendirdi.
Ulan bu ne Kahkaha attım ya Allah kahretmesinşunu gördükten sonra bölüme dair hiç bir ciddiyet kalmadı.