Tamamiyle iç güdüsel.8. His denen bir olgu bu.Bak bütün sayılar 8.Taktiğini merak ettim şimdi. Yoksa benim aylar önce 873. bölümde birseylerin olacağını bulduğum taktikle aynı mı bana özelden yazabilirmisin açıklamasını ?
Tamamiyle iç güdüsel.8. His denen bir olgu bu.Bak bütün sayılar 8.Taktiğini merak ettim şimdi. Yoksa benim aylar önce 873. bölümde birseylerin olacağını bulduğum taktikle aynı mı bana özelden yazabilirmisin açıklamasını ?
En azından ne olacak onu söyle?Yok arkadaşlar 888. bölümde efsane şeyler dönecek. Şimdi sizlerle paylaşamayacağım kadar uzun ve geniş bir teori ile bunun ispatını da yaptım fakat o kadar uzun ki ne siz okursunuz ne ben yazabilirim. Siz bana güvenin, 888. bölümü bekleyin. Efsane bir şey olacak.
vay be ben daha 6. hisdeyim adam kendisini aşmış ozamanTamamiyle iç güdüsel.8. His denen bir olgu bu.Bak bütün sayılar 8.
Taktiğini merak ettim şimdi. Yoksa benim aylar önce 873. bölümde birseylerin olacağını bulduğum taktikle aynı mı bana özelden yazabilirmisin açıklamasını ?
Olamaz. Bu büyük bir sır.En azından ne olacak onu söyle?
777.bölümde hiç bir şey olmamışYok arkadaşlar 888. bölümde efsane şeyler dönecek. Şimdi sizlerle paylaşamayacağım kadar uzun ve geniş bir teori ile bunun ispatını da yaptım fakat o kadar uzun ki ne siz okursunuz ne ben yazabilirim. Siz bana güvenin, 888. bölümü bekleyin. Efsane bir şey olacak.
111,222,333,444,555,666,777 bununla alakasız.777.bölümde hiç bir şey olmamış
Pekala111,222,333,444,555,666,777 bununla alakasız.
O milleti trollemiş olmaz, millet kendini trollemiş olur.873 ile milleti trolleyecek... hiç bir yazar bu kadar tahmin edilebilir olmak istemez zannımca.