Tamama simdi yalan haber yapmayalim873 874 te moria gelcek gear 4 luffy gölgelenecek
Tamama simdi yalan haber yapmayalim873 874 te moria gelcek gear 4 luffy gölgelenecek
O 900 lü bölümlerdeydi.Bir bölümün kapak bölümünde zoronun elbisesinde kuru kafa vardı 873 ölecek falan filan.
Şu 873 teorisini çıktığı zaman okumuştum ama pek aklımda kalmamış biri konunun linkini atabilir mi bir kaç keşişen noktalar vardı.
Konuyu biliyormusun biliyorsan link atarmısın tekrar bi okuyum.O 900 lü bölümlerdeydi.
Konuyu biliyormusun biliyorsan link atarmısın tekrar bi okuyum.
Hayır asıl olay 2023. bölümde bekle ve gör.Yok arkadaşlar 888. bölümde efsane şeyler dönecek. Şimdi sizlerle paylaşamayacağım kadar uzun ve geniş bir teori ile bunun ispatını da yaptım fakat o kadar uzun ki ne siz okursunuz ne ben yazabilirim. Siz bana güvenin, 888. bölümü bekleyin. Efsane bir şey olacak.
Taktiğini merak ettim şimdi. Yoksa benim aylar önce 873. bölümde birseylerin olacağını bulduğum taktikle aynı mı bana özelden yazabilirmisin açıklamasını ?Yok arkadaşlar 888. bölümde efsane şeyler dönecek. Şimdi sizlerle paylaşamayacağım kadar uzun ve geniş bir teori ile bunun ispatını da yaptım fakat o kadar uzun ki ne siz okursunuz ne ben yazabilirim. Siz bana güvenin, 888. bölümü bekleyin. Efsane bir şey olacak.