Benim gibi düşünen birini görmek güzel.Bu konuda hak veriyorum sana Alpamis. Luffy 500.000.000 adamla dövüştü ve Don Chinjao Lao-G gibi bir espri malzemesinden dayak yedi. Sai'ye de dedi ki: Hasır Şapka ile dövüşümden sonra çok yoruldum o yüzden yenemiyorum. Adamda Haki kalmamıştı neredeyse... dayak yiyordu hala Lao-G yi umursamıyordu.
Zaten Dressrosa'nın başından beri Doffy tehlikeyi görmüş ve sırf Luffy için bütün dünyaya açık bir savaş organizasyonu yaptı. Dediği de şuydu:"HasırŞapka oradan insan olarak çıkamayacak." Bu savaşların hepsi One piece evreninde bir günde yapıldı. Yani Luffy H.Hakili bir efsaneyi devirdi. Yani o savaşa girdikleri an Gama Knife ile Luffy'nin yorgunluğu birbirine yakındı.
Ayrıca tüm adaya karşı Doffy deniyor sürekli. Hasır Şapkalar karşı saldırıya geçtiği andan, kuş kafesinin daraldığı ana kadar tüm ada 12 suçluya karşıydı. sonra ölümün soğuk nefesini görünce paragöz gladyatörler bile çöp olmalarına rağmen doffy'ye saldırdılar. senaryo analizini hiçbirimiz Oda kadar yapamayız. FanGlasses(Fan gözlüğü) yeterli olmuyor bazen...
Son düzenleme: