Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 870: Elveda

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda hak veriyorum sana Alpamis. Luffy 500.000.000 adamla dövüştü ve Don Chinjao Lao-G gibi bir espri malzemesinden dayak yedi. Sai'ye de dedi ki: Hasır Şapka ile dövüşümden sonra çok yoruldum o yüzden yenemiyorum. Adamda Haki kalmamıştı neredeyse... dayak yiyordu hala Lao-G yi umursamıyordu.
Zaten Dressrosa'nın başından beri Doffy tehlikeyi görmüş ve sırf Luffy için bütün dünyaya açık bir savaş organizasyonu yaptı. Dediği de şuydu:"HasırŞapka oradan insan olarak çıkamayacak." Bu savaşların hepsi One piece evreninde bir günde yapıldı. Yani Luffy H.Hakili bir efsaneyi devirdi. Yani o savaşa girdikleri an Gama Knife ile Luffy'nin yorgunluğu birbirine yakındı.
Ayrıca tüm adaya karşı Doffy deniyor sürekli. Hasır Şapkalar karşı saldırıya geçtiği andan, kuş kafesinin daraldığı ana kadar tüm ada 12 suçluya karşıydı. sonra ölümün soğuk nefesini görünce paragöz gladyatörler bile çöp olmalarına rağmen doffy'ye saldırdılar. senaryo analizini hiçbirimiz Oda kadar yapamayız. FanGlasses(Fan gözlüğü) yeterli olmuyor bazen...
Benim gibi düşünen birini görmek güzel.:D
 
Son düzenleme:
Zoro ve diğerleri ifadesinden ne kadar gereksiz anlamlar çıkarmaya çalışmış insanlar. Basit şekilde "savaşma niyetimiz olsa tüm herkesi toplar gelirdik" denmiş. Hani bunu bile saptırabiliyor olmak gerçekten yetenek işi, ne desem bilemedim..
 
Garip bir şekilde ısrarla Luffy savaşmak istiyor. G4 e dönüşüp bege ile uçarak gitme ihtimali var halbuki...Ah gel şu 873 gelde ne olacak görelim ...Japonlarda bizim gibi savasa kim gelse diye hatta Zoro diye düşünüyorlardır bence
 
Zoro tek başına gelse bir şey değişmez. Diğerleri diye yok sayılan kısım da gelirse işler değişebilir. Zira mangaka buna göre eşleştirme yapar rahatça. Ama şu an bir şey yapamaz, bana mantıklı gelmez.
 
Gamma Knife'i Law vurdu Dof'a.
G4 halindeyken kendini savunan bir Dof sonrasinda Luffy'i alirdi ki yardim gelmese alacakti da zaten -Luffy'de yara almisti denme ihtimaline karsilik: herhalde Bellamy'nin sacma salak saldirilarini Law'un Gamma Knife'i ile bir tutmayacagiz-.
Güzel kardeşim sen ve senin gibi Dof fani arkadaşlar şunu niye anlamıyor; g4 modunda Luffy, Dof ile dövüşmedi, ezdi. Çatara cutara ezdi yani. Ağır siklet farkı vardı. Fazla geldi g4. Nitekim dof hasar veremedi Luffy'e. Yahu artık şunu kabul edin g4 2 gömlek yüksek dofa. Fazla geldi.
 
Zoro gelirse Bigmom iner mi?İner.
Zoro gelir mi?Gelmez.
Zoro suan wano'da çoktan olaylara karıştı,çoktan belaya bulaştı bile.Büyük ihtimal,Mink adası gibi,Wano'da olanları önce bi geçmişe gidip öğrenicez.
Adaya ilk ayak bastıklarından beri diyorum.Bigmom inmeyecek.Tayfa suan yonkou indirebilecek durumda değil.Ellerinden gelenin fazlasını bile yaptılar.Bir Yonkou'ya kendi mekanında bulaşıp sağ kurtulacaklar.Bu bile ünlerinin uçması için bir sebep.Ayrıca Luffy'nin Bigmom'u baya zayıflatıcak.Belki bu olaydan sonra insanların Bigmom'a olan korkularını bi nebze azaltıp,adalarında olay çıkmasını sağlayabilirler.Bu da Bigmom'un yavaş yavaş çöküşü demek.

Ayrıca büyük devrimci savaşı çok yakın,oda en son water 7den sonra ace bb savaşını gösterip,1-2 arc sonra bağladı direk onu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık