Pekoms ve Brook dan hala beklentilerim var bu ikisi bişeyler karıştıracak
Olabilir belki ama verilen spoilere bakarsak herkes iyi mi denince benim aklıma o geldi. Hani bugüne kadar o kadar çok gözümüze sokuldu ki ondan böyle büyük bi patlama bekliyorum. Belki senin dediğin gibi ceaser ın silahlarından biri de olabilir.Bu patlama ceasar ile ilgili olabilirmi acep?
Bence de son sahnesi o ana kadar luffy ve diğerleri saldırıları engellemeye devam ederler. Eğer böyle çarpıcı bir başlık varsa climax genelde son panelde oluyor.Bakacağız artık. Editör yorumlarında arada trollediği oluyor. Tahminime göre burada yazan olay bence gelecek bölümün son sahnesi olacak. Olaylar bu duruma nasıl gelecek orası meraklandırıyor beni.
Sen Bobbin, Bege'ye tek atmaz bile demedin mi? Neye gülebiliyorsun? Bir de ciddi ciddi analiz yapmışın. O yorumdan sonra senin analiz yetkin elinden alındı.Bege doğrudan değil dolaylı olarak darbe alıyor Mama'dan. Ki Mama'nın şu an en güçlü saldırılarını yapmadığını söylemek için mangaka olmaya gerek yoktur herhalde. Ilk saldırıdan itibaren yerlerde sürünen bir Bege'nin nesi dayanıklı diye övülüyor onu da anlayabilmiş değilim. Sanki Linlin Bege'nin suratının ortasına ortasına çalışıyor da adam yiyip yiyip geri kalkıyor Neyse.. Bunun yanında Mama'dan bir Wb ya da Kaido performansı beklememek lazım yumruk konusunda. Çünkü kadının farklı güç unsurları ve seçenekleri var.
Sanji konusuna gelince.. Saldırı gücü power up almadığı sürece hala çok zayıf. Zoro ve Luffy'nin çok çok gerisinde. Bu konu örneklerle sabit. Ben üşeniyorum sahneleri atmaya. Üşenmeyen atabilir veya bakabilir.
Bir de malum bir gözlem haki sahnesi var. Abartmıyorum yüzlerce bölüm önce gözlem hakisi kötü dediğiniz Zoro sıyrılıyordu bu tip saldırılardan. Burada nasıl muazzam (!) bir gözlem hakisi sahnesi var anlayabilmiş değiliz. Bege ve Sanji için anlamsız övme çalışmaları
Yahu sen ciddi misin? Nasıl bir kafayla Bellamy ile Katakuri'yi bir tutabiliyorsun? Bellamy orada Luffy istediği için pataklayabiliyordu, bunu idrak ediyorsun di mi?Aynen kan alsın istiyordu. Kan örneği aldıracaktı Luffy zaten. WB'de kan aldırmak istiyordu denizci askerlerinden. Yani bu kan alma muhabbeti de güzel bir örnek.
Spoiler gibi değil ya, Lufy kaçmaz. Orada savaş olacak orası kesin.@Daredewill
Ne diyorsun bu BM'a? Beklentilerini karşıladı mı?