Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 868: KX Roketleri

Bölümü nasıl buldunuz?

• Heyecandan yerimde duramadım

Kullanılan: 134 63.2%
  • Eh işte

Kullanılan: 66 31.1%
  • Olmaz olsun böyle bölüm

Kullanılan: 12 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis

http://i9.mangareader.net/one-piece/652/one-piece-2972597.jpg

Allah allah, ben mi yanlış anladım acep? Senin dediğin gibi de olabilir aslında. Ama Luffy bence Awekening yapsın artık, ayıptır yani iki senedir ömründen ömür yeyip durdu zaten çocuk :) tamam her ölüm geç ölümdür ama, her şeyi de Law'ın Ope Ope no Mi'sine bağlamasın bence Oda :)
Ope Ope'ye bağlamayacak. Chopper'a bağlayacak. Luffy'nin hastalığını iyileştirecektir büyük ihtimal. Önceki Korsan Kral bile 50 küsür yaşlarında Korsan Kral oldu. Yani Luffy daha çok genç. Bu kadar genç yaşta hem de lastik meyvesiyle o ünvana erişebilmesi için belki de ömründen ömür gitmesi gerekiyordur? :D

Kadın düğüne gelen davetliler için kendi elleriyle meyve suyu hazırlıyor daha ne yapsın. Luffy ile dost olsaydılar ette getirirdi :D

Kuzuri

Insan korktugu zaman agzi acik mi kalir. Biri korktugu zaman ciddi bir surat takinir. Plan roketti ve roketler duman olunca şok oldular yani sasirdilar agizlari acik kaldi. 3 amiralden korkmicak gelip fuzelerin duman oluşundan mi korkacak ozaman kaido luffy nin gozu onunde skypia dan atlasin luffy korkudan altina etsin.

Üye silindi 2781

Harika bir bölümdü,Big Mom'ın Caramel Ana ve ortamdakileri yemesi durumu,şeytan meyveleri Karasakal ve bazı gerçekleri ortaya çıkarıcak gibi.Bu bölümde Streusen ve Perospero ile ilgili bir kaç teoride düşündüm.Uğramak isterseniz teori ve incelemelere beklerim.

Weevıl gelecek ve dengeleri değiştirecek gibi.
Yalnız düşününce Dressrosa da, Weevil Marco için Luffy'nin peşine düştü. İlla Wano da gelecek diye bir kaide yok. Şimdi sen yazınca çok ilginç geldi. Kaldı ki top seviye bir shichibukai olduğu düşünülüyor. Ben hep Usopp bunu savaşta kandırır diyordum ama bu arc da gelemez diye bir kaide yok.

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar
Forumdaki ilk mesajım öncelikle burdan Alamanyada oturan hayali akrabalarıma sonra hepinize selamlar.

Konumuza dönecek olursak BM'nin muazzam gücünü ve tayfasının güçlü adamlarını gördükten sonra BM iner diyenler arasına +1 :D
Neden;
Daha Germa olaylara dahil olmadı sadece Sanji'nin ailesini düşünmeyelim Germa'nın kendi ordusu var,
Büyük ihtimalle Sanji power up alacak ki alması lazım,
En büyük sebep kaçarlarsa BM BAA, Barathie, başta olmak üzere Luffy'nin köyü vb. daha birçok yeri yakar yıkar olur da kaçarlar ve BM buralarda katliam yapmazsa One Piece gözümden düşer.
BM nasıl iner için en büyük tahminim Luffy önce bi pataklanır muhtemelen Pedro ölür ardından Luffy çıldırır ve ya awekening yaşar ya da haki konusunda power up alır G4 sorunu olan sınırlı haki artık sorun olmaz ve sınırsız ya da daha güçlü bir hakiye sahip olur sonra taktik maktik olmadan bam bam bam
ve bye bye BM

Ahahaha Mama'yı indirmek için şahane bir yol bak! Meyveli birini yedir kriz anında, bakalım bir Kuro Hige kadar dayanıklı mı, yoksa mefta mı? :hhh: Oda bunu beğendi :sapkali:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık