İşte bu kadının zehirle güçten düşecek oluşu şaka gibi geliyor bana. Bu oburlukla, yeryüzündeki bütün zehirlere bağışıklık kazanmıştır bence. Ki alternatif senaryoları düşünecek olduğumuzda orada Reiju gibi bir karakter var. Ve biz Reiju'nun zehri emerek Luffy'i kurtardığını biliyoruz. Luffy olanları öğrendiğinde herkese kimse bu kadına bir şey yapmayacak diye emretse, akabinde Reiju'dan zehri almak için yardım istese şaşırtıcı olmaz.Croco'yu, Lucci'yi falan da yenmesi mantıklı görünmüyordu ama olan oldu. Bu sefer de aynısı olacak.
Bir de durumlar farklı. Onların hiçbirinde Dof'u mermi gibi fırlatacak güç, yani g4 seviyesi güç olduğunu sanmam. Dünyanın en güçlüsü tam gücünde ve karşıda kendisine hasar verebilecek birisi yok. Bence yanlarında Law+Bege+Bonney vs olsaydı da sonuç değişmezdi. Hasar veremedikten sonra, kuvvetle muhtemel tek yiyecek olduktan sonra sayının ne önemi var?
Bizde ise bir plan var. Zehir güçten düşürür, Luffy de gene bir şeyler yaratır (g5 vs) olur gider.
Demek bırakıyorsun
Luffy'nin gözünün üstünde kaşı var. Kesin Torikodan çaldı. :/ Malum kaşları kalın.@Sakata Gintoki
Utanmasalar yumruk yumruğa dövüşmeyi bile Toriko'dan araklamış diyecekler. :S
Balıkadam adasını elinden alması lazım; jimbe 'ye tehdit o kadın. Bence ya ölür ya ağır yaralıLuffy hiç bir şekilde kadının ölmesine müsade etmez. 866 bölümdür okuduğumuz adamın karakterine ters hatta Bege'yi de engelleyebilir. Bege'nin planı her halükarda iptal yani
İştahlı da aynı zamanda. O da Toriko'dan bana kalırsa.Luffy'nin gözünün üstünde kaşı var. Kesin Torikodan çaldı. :/ Malum kaşları kalın.
Luffy'nin de bağışıklığı vardı ama az daha balığın zehrinden ölecekti. Burada da Mom, bir şekil zehirin etkisini azaltır, şu an aklıma bir şey gelmiyor ama Dof'un iplerle acil müdahale yapıp kurtulması gibi düşün. Ölmedi ama hasar almadı demek de saçmalık olur. Buradaki Gamma da roketler işte. Ortada bir ittifak var ve Bege normal yoldan zarar veremeyeceğini biliyor. Ee hiç katkısı olmazsa, etkisiz eleman görünümüne girerse de olmaz, mangaka bu şekilde orta yolu bulmuş olacak işte.İşte bu kadının zehirle güçten düşecek oluşu şaka gibi geliyor bana. Bu oburlukla, yeryüzündeki bütün zehirlere bağışıklık kazanmıştır bence. Ki alternatif senaryoları düşünecek olduğumuzda orada Reiju gibi bir karakter var. Ve biz Reiju'nun zehri emerek Luffy'i kurtardığını biliyoruz. Luffy olanları öğrendiğinde herkese kimse bu kadına bir şey yapmayacak diye emretse, akabinde Reiju'dan zehri almak için yardım istese şaşırtıcı olmaz.
Böylesine random ve tıkırında ilerleyen yüzeysel bir planla yonkounun düşecek oluşu hakaret resmen. Bahsettiğin isimler gibi değil karşıdaki kişi, imparatordan bahsediyoruz. Acayip derecede seriden soğurum. Big Mom kısmını geç, kalan isimler bile muallakta kalıyor benim için. Üç-beş bölüme görürüz kimin beklentisinin hakiki olduğunu
Hajrudin'i de bağladı olaya bak. Fb'in devamında Koca Ana'nın hayatına etki ettiyse ordan biri yırtabilirler.Balıkadam adasını elinden alması lazım; jimbe 'ye tehdit o kadın. Bence ya ölür ya ağır yaralı